Tjejkväll

Riktig härlig tjejkväll igår! Haha tänk att man alltid har roligast med bara girlsen!
Spåra ur gjorde det också visst och jag är väldigt glad jag missade efterfesten som somliga tydligen hade :)
Var tungt nog att kliva upp till skolan imorse!





Barnsligt roligt? Att det va!


Shopping

Hur kan man shoppat hela dagen och ändå inte ha nåt att ha på sig?

Jag och Elin "goes ghost" eftersom det är halloween i helgen!




Två glada tjejer som firar att tentorna är över!
Nu blir det viiin!
'


Sushi och shopping

Nu har alla haft sina tentor så jag kan få tillbaka mitt sociala umgænge igen :) Sitter hos Elin nu och væntar på Sara, sedan ær det sushilunch och shopping i massor som væntar! Hææærligt!!


Jag vill bli vuxen!

HAha kanske låter konstigt, mer vanligt att folk inte vill växa upp men för mig är det nu alltså tvärtom. Och med vuxen menar jag att jag vill få ett bra jobb, fast inkomst och köpa bostadsrätt! Har precis lyckats spendera en och en halvtimme bara på att kolla in bostadsrätter på hemnet. Å det finns ju så otroligt fina! Fast samtidigt fastnar jag mer för de prisvärda renoveringsobjekten. Hur kul vore det inte att göra ett fynd som man sedan kan renovera till en riktig lyxlya?
Ååå, kan jag inte skynda mig på att ta examen nu!


Robbie Willams andra singel, underbar!!

För en tid sedan släppte Robbie sin nya singel Bodies, som är helt okej men också lite väl lik flera av hans gamla låtar. MEN nu, idag, har han avslöjat vilken som kommer bli hans andra singel från det kommande albumet: 
En vacker ballad som avslyssnas bäst på högsta volym i bra högtalare!
Jag säger bara en sak, Det är Kärlek!!

Lyssna på den här!



Sen är det lite väl magiskt att låten passar in på hur mitt liv är just nu.
Var nog en mening med det att den skulle släppas just idag.


Förpackningsskadad

Haha jag vet att jag är väldigt insnöad på förpackningar och designprocesser just nu men det här är ju bara helt fantastiskt! En återförslutningsbar påse runt osten! Osten slipper bli torr, plus att du slipper flytta över den till ytterligare en påse! Enkelt, miljövänligt och smart!



Kvällis

Har haft myskväll med Hanna ikväll :) Vi åt typ 20 kilo popcorn och såg på desperates. Tycker det är så härligt att få sällskap här ibland i höstmörkret så man får tända lite ljus och öka mysfaktorn som annars ligger på alldeles för låg nivå nuförtiden!

Men nu ska det bestämt sovas!
Lycka till alla som har tenta imorn :)


Regn hos mig

Är det okej av en granne att dra igång nån form av slagborr 7:35 på morgonen?? Näe, snacka om dåligt sätt att vakna på, speciellt när man somna så sent. Å precis när jag höll på och somna om eftersom det ändå är min sovmorgon idag så får jag mess av en gruppmedlem att denna inte kommer till skolan förän 13 fast vi skulle ses 11. Så ja, väldigt motiverad till att glida till skolan och göra allt grovarbete.

Å solen skiner idag, hur kan jag då bara ha regn hos mig?


Ny mobil

Nu har inte bara hela min bekanstkapskrets tröttnat på min mobil,(som aldrig funkar som den ska!) utan nu har även jag fått fullständigt nog! Så därför spanas det på lite nya såhär på kvällskvisten, men ååå den vanliga beslutsångesten dyker ju upp som alltid!

Dessa tre står det mellan för tillfället



Kan någon vara så vänlig och assistera mig i mitt köpbeslut?


Ny Look

Har gjort om Looken lite här på bloggen, vad tycks?


Kassaflödesanalys?

Som student har man ca 7800 kr i månaden till inkomst, och jag har precis betalat 5500 kr i räkningar. Kul liv. Not.


Wishing for rain as I stand in the desert


Söndag framför tvn

Söndagar är verkligen reprisernas dag. Från tidig morgon kan man avnjuta hela veckans "slippa tänka såpor" så som Mamas Boys och Bonde söker fru. Verkligen perfekt tidsfördriv så man slipepr lämna soffan :)
Visserligen gjorde jag det ändå och avslutade dagen på Saras soffa i stället med Top Model och Ensam Mamma Söker. HAha har minst sagt fyrkantiga ögon nu. Gött de!


This is me, take it or leave it!

Jaha kanske borde man ligga under en filt och tycka synd om sig själv när man är sjuk men igår fick jag ingen lust till de!t utan då jag på kvällkvisten efter alla mina vitaminbomber kände mig pigg (bortsett fårn den hesa rösten) så joina jag några vänner som skulle dricka vin. Tog det lugnt själv men riktigt trevligt var det, ibland kan socialt sällskap vara bästa medicinen :) Så ja, kanske var det dumt att inte ligga inne när jag var krasslig men jag mår ju bättre idag så så farligt kan det inte varit!

So go ahead and judge me!

Nu blir det mys i soffan med en kopp te framför idolreprisen!


Jul redan?

Inte vill man se julfilmer redan när julkänslan är långt härifrån??
Näe så sluta visa sånna filmer då 5an!
Tänk på oss som sitter hemma och inte har nåt bättre för oss än att glo på matinéfilmer!


Äre inte lurt så säg?

När jag jobbade i sälen för nu över fyra år sedan så var det en gång på en fest som det spelades en låt som sedan dess legat kvar på min näthinna. Inte direk lixom hela låten utan just det nynnandet i bakgrunden. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt efterlikna denna melodi för att få personer att känna igen och berätta för mig vad låten heter. Aldrig har det lyckats och jag har alltid mötts av oförstående så nu på senare år har jag lämnat ämnet. MEN, så igår helt plötsligt på festen spelades den!! Är det inte otroligt? Fyra år senare och inte hört den en sekund däremellan? Så här har ni den!
(Obs, ni måste lyssna en bit för att komma till bakgrunds bapabapa som följt med mig under så många år..)


Jaha?



Om man har bara tre av sex symtom är det lungan va?
Mest den här outhärdliga hostan som bara dök upp out of the blue som gör mig orolig!


Arvingarna

Sorry för dålig update igår men blev sånt körigt körschema efter tentan. First of all, tentan gick jättebra, tror jag iaf, man vågar ju aldrig vara för sjävlsäker!

Sedan fortsatte dagen med Afterwork där Arvingarna stod för underhållningen.
Verkligen kanon var det och en flickas hjärta klappa lite extra när hon fick ta bild med sina gamla flickidoler!



Sedan fortsatta kvällen hos Dan, en klasskompis, för att fira att tentan var avklarad. Verkligen trevligt att få festa med klasskamrater som man vanligtvis inte festar med men som man ändå ser i skolan varje dag.

Tyvärr så kröp den där förkylningen som intagit mig på morgonen allt närmare och vid ett tiden när vi tagit oss ut var jag så hes att de gjorde ont när jag pratade och jag kunde bara väsa åt folk.
Å det är ju aldrig trevlig så gick hem!



Tenta maxning

Vaknade 05:53 imorse så täppt att jag inte kunde andas. Överdoserade nässpray men kunde into somna om så lika bra att gå upp. Hostar, snörvlar och är allmänt krasslig men nu ska jag snart iväg och maxa tentan!

Talk to you later!


Nya tider

Börjar mörkna ute och jag siiter fortfarande i skolan och planerar att göra det ett par timmar till!
Härligt härligt!

Klockan 13:15 imorgon kommer jag vara en nya människa :)

Se på detta om ni vill bli uppmuntrade, visst det är lite dålig kvalitet på klippet  men är det inte fantasktiskt att Robbie äntligen står på scenen igen?
Det tycker iaf jag!



I got chills!


Nu är det väl ändå skärpning?

För det första har jag fortfarande tärningsvärk från i måndag (vad tusan hände?), för det andra vaknade jag upp med rethosta och en heltäppt näsa imorse (svininfluensa eller bara förkylningen som kommit tillbaka ännu en gång?), för det tredje ligger jag verkligen inte bra till med tentaplugget som det ser ut nu (tentan är imorgon)! Såå, nu har jag fått det ur mig och ska försöka göra slut med den här bitterfittan som bor inom mig. Är det möjligt at man kan få pms ett par dagar senare än man borde?. Men ingen orkar höra på en klagomur hela dagarna, det vet jag själv, å när jag till och med blev mobbad för mitt klagande igår på dansen efter att vi hoppat på fel 3ans buss och fick gå hela vägen från sjukhuset och blev försenade så insåg jag att nu får det vara nog.. Så om ni inte redan slutat läsa så lovar jag att från och med nu ha en mer positiv anda!

Dags att maxa tentaplugget för imorn är det ju tenta!
Känns så skönt att jag nästan redan kan allt :)
Det här kommer gå fint!


God mörgon!

Eftersom jag bor i värmland så blire lätt att man får lite ö slang i språkbruket! Idag var jag typ först i skolan, enormt stolt över mig själv å så otroligt skönt att starta plugget när det är helt tyst i korridorerna. Åt frukost till Vakna med the Voice imorse där
Carolina Gynning var på besök.
Gillar verkligen brudar som har självdistans, är framgångsrika och dessutom enormt snygg!


Efter träning

Äre inte hur skönt som helst att ha varit på ett hårt träningpass och sen ta en sväng förbi affärn på vägen hem och köpa sånt här?



Å det är faktikst bara en liten chokladbit i den påsen, resten är nötter:)

Förresten, är man töntig när man tidigare tävlat i bugg och nu går steg två och blir helt till sig när man får uppskattande ord av tränarna? Jag blev iaf enormt glad för man känner sig inte lika säker längre som förr i tiden!
Alla behöver vi uppskattning!


Plugg och choklad

Vet att dte var lite dålig update idag men har vart begravd i designprocessböcker och diverse. Tackar gudarne att jag iaf har lite minnen kvar från när jag läste teknisk design på gymnasiet för det underlättar en del minst sagt.
Å det är ju tur när det bara är tre dar kvar till tentan..



Nu en varm kopp choklad och sen iväg till buggen :)


Stark som en Oxe

Ja å det passar ju bra eftersom jag är född i oxen? När man pluggar sådär rysligt hårt som vi gjort idag är det himla skönt att renska skallen i ett bodypumppass vilket jag precis gjort! Dock har jag lite svårigheter att lyfta armarna för tillfället och det blir en ansträngning bara att skriva... Kanske betyder att jag snarare är stark som en knähund men ändå, de kan ju vara bra envisa de också!

Nu dusch och mat och sen marsch pannkaka i säng!


Pluggisar

Det är faktikst väldigt roligt att plugga i skolan när man gör det med sina älskade flickor :)




Vi ser ju ändå ut att vara duktiga trots att det blir en del skvaller när man inte setts på länge :)


Skolklar

Mysbyxorna av och skoloutfit på!




Nu är det maxning tentaplugg i skolan!


Åååå åkaa tåååg

Sitter på tåget nu igen, börjar verkligen bli en vana! Men nu känns det lite lyxigt för jag får sitta på våning två på dubelldäckaren till stockholm. Det är det lilla som gör det :) Dock åker jag baklänges så börjar så smått må illa..

Å ni är dåliga på att komma med goda nyheter idag, hittills bara Johanna som lyckats! Hon gav mig hopp om att bara man vill nåt väldigt väldigt mycket så kan man få det :)


Morgon stund har guld i mun?

Okej är väl inte riktigt morgon nu längre och jag har faktikst varit ute på en långprommis med mamma redan men ändå, än har ju inte klockan slagit förmiddag. Är på dåligt humör idag, är det inte jobbigt när sånt händer ibland? Att man vaknar upp och bara känner sig irriterad. Hoppas jag kan förvandla det dåliga humöret till produktivitet i studierna i stället. Vi får väl se!


Så alla ni med nåt roligt att berätta är välkomna att höra av sig så kanske jag kan få bukt med det här!

Det var ju roliga news jag ville ha, blev precis påmind om att jag glömt att anmäla mig till tentan på fredag å nu äre försent, grattis Åsa! Får väl försöka maila kursadministratören nu och styra.. Suck!


Trist

Förutom för att jag är hemma i Valbo vilket är riktigt härligt känns allt ganska trist nu faktiskt, håller ni inte med?

Äre inte göttans?

När man är hemma och får finmiddag? Idag hade päronen slagit på stort också och introducerade mig för den här nya "matgrillen" eller vad man ska kalla den?



Bara massa goda råvaror som man steker direkt på olika hällar, smarrigt värre!


Innebandy

Imorse var jag och såg mina brorsdöttrar på nio år spela innebandymatch. Haha meningen att allt ska va på lika nivå och inge hets men tror ni inte publiken var som galna och hejjade på sina små. I tredje perioden blev det riktigt spännande så då satt till och med jag där och skrek.
Som tur var vann vi, å det vet vi ju alla att vinna betyder allt!! ;)



Alla på bollen var ett slående koncept!


Vågen

Om man gått upp nästan två kilo sen man var hemma sist får man säga att det är muskler va eftersom man börjat träna ordentligt sen dess? Japp, vi säger så! :)


Inget är som hemma

Så otroligt skönt, sov till elva i morse utan nå problem.. Det är nå visst med min säng här hemma i flickrummet, eller kanske är det de blåa väggarna som gör det?

Nu ska jag dyka ner i den här boken



Riktigt intressant faktiskt, snart kan jag bli en spetsad säljare om jag lär mig allt det här. Eller åtminstone kan jag låta bli att bli påverkad av alla knep själv som sker där ute i världen!

Ikväll ska jag hem till brorsarn och kidsen, underbart!
Har inte sett dem sen vi var i Spanien i somras och det var ju allldeles för länge sen, saknat dem enormt!


På tåget

Ibland när man sitter på tåget och har tråkigt hittar man på vad som helst för att underhålla sig själv. Jag hittade precis lite roliga funktioner med min webcam så nu har jag precis tagit typ 20 bilder av mig själv, haha, hon bredvid måste tro att det är nåt allvarligt fel på mig.

  

Om ett par timmar är jag hemma, göttans det!


Brr...

Ska tala om för er att det inte alls är ball att cykla hem i -1 utan både mössa och vantar! Fy sjutton nu är vintern här! Dags att inhandla lite stickat! Imorn ska jag fara hem till Valbo, så härligt det ska bli! Å om det ändå ska va vinter nu så hoppas jag på att det blir snö i helgen! Hoppas kan man ju alltid :)

Pluggdag?

Kan man kalla det pluggdag när jag och Mimmis sitter i soffan med varsin dator och gör allt för att undvika att öppna böckerna? Njae... Mysigt är det iaf :)

Har fortfarande itne fått klarhet heller i vad jag ska läsa i vår.. International marketing eller Management och leadership lutar det åt.....

Cosmo!

Preeecis när jag skulle sätta igång och börja maxa tentaplugg så damp den här ner i brevlådan... Är inte Leighton Meester från Gossip Girl otroligt vacker? Hmm måste nog bläddra lite i den här ändå innan jag drar igång plugget..


Kan inte sova

Brukar alltid lägga mig runt elva halv tolv på vardagar när jag ska upp, men ikväll går det bara inte. Inte trött på en fläck och känner mig rastlös! Kan det bero på allt socker vi tryckte i oss under tjejkvällen med desperates?
Ja inte vet jag men nu ska jag tvinga mig själv i säng för imorn är det dags att gå in i tentamood!
Inga ursäkter, bara plugg, heeeela dagarna fram till tentan nästa fredag!


Lev som en buddhist

Det har jag fått lära mig idag, å då menar jag inte sådär direkt religöst utan snarare att buddhister lever med en tanke att de en dag kommer återfödas. Det betyder att de tänker över hur de handlar, hur de behandlar vår planet och andra, eftersom de en dag kommer bli återfödd till denna jord. Är inte det ändå ganska klokt?
Alla ni som inte tror på återvinning, miljöförstörelse eller liknande eftersom det inte direkt påverkar er, tror ni inte att ni skulle tänka lite extra på det om ni visste att ni kommer återfödas på jorden i hundratals år framöver?

Nu är jag aboslut ingen moraltant för jag är själv kass på att återvinna å sånt. Men nog började jag iaf tänka på det lite extra idag. Alla kan vi göra något!


Ser på färjan..

Så sjukt tragiska människor. Så himla glad att jag är både cool och ball!


Beslutsångest

Den 15e ska kurserna inför vårterminen vara valda. Jag ska ju skriva min magisteruppsats men måste också komplettera med en 15 poängskurs och har precis vid letande upptäckt att alla bra kurser jag vill läsa bara går på hösten! Vad tusan, jag vill ju avsluta min sista termin på topp och inte med nån bkurs! Vad ska jag välja??  

Höst Söndag

Haft en underbar helg och finnss det nåt bättre sätt att avsluta den än såhär en mörk och ruggig  höstsöndag?



Fast nu är det konstaterat en gång för alla, jag hatar vårt skitgrannland! Å det betyder aboslut inte att jag inte  fortfarande älskar ett antal pertsoner därifrån, men all in all, det är ett skitland!


Bildbeviset


Martin på hästryggen, för er alla som väntat med förväntan, här är bildbeviset :)






Även jag tog mig upp, lägg märke till de extrema stylishstövlarna!


Jag har vart på landet

Därför har jag inte datat, mobilat eller liknande. Mer om det imorn för nu ska vi på partaj :)

Puss!




Ge mig!


Jag behöver en man, och jaa, imorgon kommer han!


Trött

Hur trött får man va om dagarna egentligen? Är det höstmörkret som slagit till mot mig? Imorse tog jag mig upp så sent att jag inte hann tvätta håret, mm verkligen fresh!! Sen sov jag två timmar idag när jag kom hem från skolan och hade nog sovit ännu längre om inte Mimmi tursamt ringde och fick liv i mig! Näe det här håller inte, gillar inte att va trött hela tiden, så därför har jag tagit mig ledig från skolan imorn så jag får sova ut och sen hoppas jag på att bli väckt av gulligaste M som kommer på besök!

Nä nu blir det dammsugning och lite diskande, kanske en kopp kaffe borde vara på sin plats också? :)

Proppmätt

Precis avnjutit en härlig middag hemms hos Hanna! Lax bjöds det på och fruktsallad till efterrätt, kan det bli bättre? Att Desperates börjat igen är ju inte heller fel även om det kanske börjar bli lite väl mycket galenskaper numera eller vad säger ni? Hanna var en ängel också och både hämtade mig efter buggen och körde mig hem nu. Otroligt lyxigt och skönt i mörkret o regnovädret! Men nu är jag väldans trött efter en låång dag och ska krypa till kojs!

Ses imorn!


Busy

Idag har jag alldels för mycket att göra så hinner inte riktigt med ett djupt blogginlägg!
Men här kommer lite smakprov på vad jag shoppa i helgen, vet att det inte blev "fotograf" foton men va fan. har som sagt inte tid, så sjukt busy ;D



Från Rockfesten

Lånade den här bilden från Facebook där en av Johannas vänner taggat henne. Tyckte den var lite rolig för den visar hur hårt alla gick in för temat på förfesten :)


Skönhetssömn?

Jag har upptäckt det senaste året att jag är ganska så beroende av den så kallada skönhetssömnen, inte bara det att jag får mörka ringar under ögonen när jag inte sovit. Upptäckte idag att jag småäter precis hela tiden när jag är trött för att hålla mig igång, plus att jag idag ätit pommes som jag aldrig brukar göra för att jag får ont i magen. När jag väl iaf var och träna för att försöka "gottgöra svullandet" så var det nytt aerobicsprogram och jag händge inte med alls så blev båda förbannad och bitter för att jag inte gav tillräckligt!

Såatte ikväll blir det en tidig kväll så jag kan vara en bra, hälsosam och vacker människa imorn :)


Tidigt

Är det så här framtiden ser ut? Komma hem med tåg sent söndag för att sitta i en hyrbil på väg på jobb tidig05:30) måndag morgon? Hoppas det, livet som businesswoman passar mig :)

Men nu är det nästqan stört omöjligt att srkiva på datorn i bilen så återkommer senare!

Puss på er den tidiga morgon!

Gör nåt förbjudet...

Just nu gör jag nåt man absolut inte får göra och jag avskyr varje skund av det, mår illa, sitter på helspänn och ser mig oroligt omkring, skulle aldrig kunna bli en brottsling alltså.. Även fast jag kanske är det lite just nu då...
Fast väldigt milt och försvarbart ändå tycker jag! Hua, lär nog bikta mig imorn!

Livet som Rockstjärna

Gårdagen i bilder




Frukost på sängen

Vaknade nyssens upp i Jojjos dubbelsäng och fick frukost på sängen, kan de bli bättre?
Igår tog vi en liten runda på Magenta och såg modevisning, sen tog vi en till liten sväng till Ambassadeur men sen blev dte mars pangkaka i säng och vi vaknade vackrare och piggare än nånsin i morse :)
Så nu blir del hel dag med shopping på stan!! Här ska spenderas!



Trots den hellugna kvällen lyckades jag och Sara hamna på vimmelbild hos stureplan.se direkt, klart, inte alltid det är sånna snyggingar i stan :)


Stockholm

Framme hos Jojjo och har avnjutit efterlängtad middag :)



Nu ska vi mysa lite framför Idol och sen gå på Modevisning för att avsluta med en tidig kväll och påbörja shoppingen tidigt imorn :) Här ska spenderas!


Johanna

Här är hon, min fantastiska Johanna, Joo, Jojjo, Jokko, Pyret, you name it!
Kärt barn har många namn :)



Om några timmar ses vi!!


Gårdagens look

Tyvärr blev inte så många bilder tagna igår av sina förklariga skäl, det blev så grisigt att jag tyckte det var bäst att packa ner kameran säkert i väskan :)


Innan den gröna färgen kom i håret

Jag och Johanna (årets nolla)

Jag, Maria och Elin i en av våra vackraste stunder :)

Kan iaf glädja alla med att jag var smart nog och dushade håret inatt så all den gröna färgen är borta och jag är redo för Stockholm!!


Time to get Punked!


RSS 2.0