Den enda soldagen?

Det är söndag och jag o Maria sitter i skolan. Vårt andra hem. Utanför strilar regnet ned. Har lixom blivit lite av en vana att det regnar nu förtiden. MEN, igår, cirka en timme efter att min familj lämnat stan gjorde sommaren uppror och besökte oss här i Karlstad för en kväll. Helt plötsligt slog det om till sol och 24 grader varmt. Vilket såkalrt gjorde att alla went nuts!

Jag som tänkt tillbringa min kväll ensammen framför tvn blev snabbt övertalad att följa med och socialisera istället. Lyckades undvika de värsta (läs:bästa) partybönorna som satsade på utgång och följde istället med på en stillsam grillkväll.






Man kände också att vissa ligger lite före på vuxenhetskalan när Christian hade sin gudomliga lilla Lea med sig på tillställningen.




När klockan börja närma sig tio kände jag och Agge att det lixom inte riktigt dög att bara åka hem nu när det för en gångs skull gick att sitta ute i bara tröja på kvällen utan att frysa. (Tack för det, för idag regnar det ju igen). I vilket fall begav vi oss ned till uteserveringarna som hade fått ett helt nytt liv kvällen till ära. Väl ute blev vi snabbt joinade av fler som ville socialisera men inte gå ut.





Avslutningvis kände jag mig väldigt nöjd när de här två sötnosarna kom förbi och var allt annat än nyktra. Kändes lixom bra att veta hur de skulle må idag när jag pigg och allert sitter på skolan och skriver uppsats. Kanske dags att ringa och väcka dem...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0