Mysig kväll på Hammarö

Igår bjöd Lina mig och Carro på middag i utbyte mot att vi kom och gav senaste skvallret från jobbet. Hur mysigt som helst med god mat, gott vin (för somliga, andra körde) och trevligt sällskap! Självklart ett plus att träffa hennes söta kids också :)



Countryfestivalen

Som tidigare utlovat kommer här bildextra från Countryfestivalen vi besökte när vi var hemma i Gävle. Ni som känner mig kan förstå vilken lycka det var när jag som aldrig spelar på något, fick ett infall att slänga in 25 kr jag hade löst i väskan på ett lottohjul, (jag menar, efter man läst statistik vet man ju vad chansen för att vinna är), ocg hjulet snurrar och snurrar för att stanna på inget mindre än precis min siffra!! Björn säger att han kommer minnas mitt förvånade ansiktsutryck följt av att skrik rakt ut resten av livet när tjejen framför hjulet kommer fram och frågar "mjölkchoklad eller sweitzernöt?". Vad tror ni jag svara??


Offline

Jag har stängt av för ett tag. Försökt vara ledig och inte bry mig så mycket om omvärlden. Och det har faktiskt fungerat! Var verkligen längesedan jag kände mig så utvilad och nöjd med livet. Kär som aldrig förr, peppad att komma igång med träning och laddad för att planera min karriär och får ordning på vår nya lägenhet. Lägenheten som vi förövrigt spenderar ungefär varenda lediga tid i. Undrar minst 100 gånger om dagen vad sjutton vi gett oss in på, renoveringsbehovet ser ut att bara öka och öka ju mer vi grejar!  Men jag är samtidigt helt övertygad om att vi kommer få det hur fint som helst. Kanske inte på en gång bara som jag först lite oerfaret hoppats!


Här kommer lite bilder från spektaklet!


SEMESTER!

Därav blogguppehåll. Jag har inte tid. Så himla busy! Men idag blir det en snabb uppdatering. Har vart hemma i Gävle hela veckan och haft det hur bra som helst med familjen. Myst med brorsan, lunchat på stan med mamma och diskuterat renoveringar med pappa. Sen har jag sovit, vart på dansträning med Hanna och lekt med brorsbarnen. Har haft lite problem att varva ner men jesus vad trött jag börjar bli nu när jag väl gör det. Kanske jäspar 1500 gånger per dag. Med andra ord tror jag semestern kom i precis rättan tid för mig!

Men idag blir det fart och fläkt igen. Ska åka in och hämta min älskling på tåget alldeles strax. Sen ikväll ska vi på COUNTRY-festival. Herregud, är väl nåt jag inte trodde jag skulle uppleva. Kommer bli så himla kul för folk går tydligen helt in i det och kommer utklädda. Måste börja leta efter passande kläder här hemma!

Lovar att det kommer bildbomb från alla events här senare!

Puss på er!

Igår försökte jag tjuvstarta semestern..

Vi åt middag med de här sötnötarna på Bishops uteservering och åtminstone jag och de andra två semesterfirarna fick i sig lite vin. Stackars älskling däremot var tvungen att jobba natt och gå redan vid halv nio. Utan vin. Men inatt är näst sista natten han jobbar på hela sommarn så snart behöver jag inte sova utan honom alls!

Hur som helst. Insåg jag lite för tidigt att nej, än är jag inte smesterfirare utan det är bäst för mig att jag lite halvlullig går hem och lägger mig vid halv elva. Imorn DÄREMOT. Då ska första dagen på min SEMESTER firas!! Äntligen. Som jag väntat och längtat och kännt att jag verkligen behöver ledighet. Lixom för att få upp motivationen igen inför hösten! Men nu är den här. Bara en enda arbetsdag kvar. En enda arbetsdag för att jag ska hinna göra allt jag behöver göra för att kunna ta semester med gott samvete!




Bilderna har jag helt och hållet snott av Carro


En mysig söndag

Jag glömde lägga ut bilder från vår underbara utflykt i söndags! En båttur genom Hammarö och in till Karlstads inre hamn toppades med pizzapicnic på däck och besök hos Lina som har fått tillskott i familjen för bara två veckor sedan. Världens sötaste och snällaste lilla bäbis! Skrek inte alls utan låg bara lugnt och myste. Sån skulle man ha!




Det är farligt när man har ett sånt här!




Och när det just nu inbringar 15% på Nelly..
Klick Klick så var jag fattig igen :)

Suck, jag som skulle spara alla mina pengar till tapeter! Å andra sidan var jag i stort behov av en bikini innan semestern så nu får vi hoppas att den passar också!


RSS 2.0