God jul alla fina vänner!

Vi har det hur bra som helst här hemma i Valbo med familjen!


Lite synd om mig

När man bodde själv var det okej att ibland stänga in sig, gråta ut och tycka synd om sig själv bara sådär utan anledning. När man är sambo, renoverar tillsammans med svärfar och bor över hos sambons familj för man har nylagt golv i hallen är det inte lika lätt att få spel för att allt är så ooootroligt orättvist. För det är det ju inte egentligen. Bara det att min länge beprövade strategi bryt ihop och kom igen får bytas ut till bit ihop och sluta tyck synd om dig själv!

Men jag tycker faktiskt allt att det är lite synd om mig ändå. Fast bara lite.


Min lindyhoptränare är i tidningen!

Att jag själv blev fotad underifrån i boyfriendsized tröja för jag glömt min egna hemma är väl bara att bortse från.. Läs om Björns kurser i Karlstadtidningen Extra, Karlstad/Hammaröhushåll har fått den i sin brevlåda idag så spring dit bums!


Lussekattsbak

Nej det är inte vårar kök som trollat sig klart men när det blev ff hos svärföräldrarna passade vi på att baka! Gissa vilken lussekatt som var Björns bidrag...


Snart har vi golv :)




Medan jag vilar...

... gjuts det golvplatta i köket...


Julbord

Återhämtar mig från gårdagens julbord med jobbet... Var en sjuk bra kväll! Tänk att de är så bra på att festa de där bankmännen, de kan man inte tro! Fördrink, julbord, julshow, koriander, bankfest. Ja vi hann nog med det mesta faktiskt! Idag, soffläge.



Kursavslutning i Holken

Där jag träffade min man för första gången för två år sedan. Fast det visste jag ju inte då förstås :) Då var han "bara" en duktig dansare jag tvingade mig själv att bjuda upp de sista minuterna av kvällen. Och ni ska veta, jag brukar aldrig bjuda upp! Så nån mening var det med det! Igår dansade vi tillsammans i uppvisningen för kursdeltagarna. Tänk så mycket som kan hända på två år <3


Mitt försök att julpynta

När lägenheten ser ut som den gör är det inte så lätt att få rätt julstämning.. Men igår gjorde jag iaf ett litet försök medan karlarna slet hårt!


Det går framåt..

Ni kanske inte ser det men nu börjar det faktiskt bli riktigt fint :)


Man vet att man hittat mannens sitt liv.

När man bryter ihop totalt för att köket aldrig blir färdigt och man återigen har migräntendenser så man inte orkar göra någonting varav ens pojkvän bäddar upp en i soffan med migräntabletter, choklad och sätter på en tjejfilm för att sedan själv ställa sig och spackla i köket 19:35 en lördagskväll.
Dåligt samvete.nu


Vi kämpar på..

Dagens mål, måla färdigt klädkammaren..



Jag blir ledsen när bocken brinner för tidigt!




Visst att det är tradition att den brinner men redan 2 december??
Den kan åtminstone få stå till efter julafton så jag hinner hem och se den!


Bildbomb

Dag 2


Bildbomber från London

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Bilderna kommer i lite olika portioner för verkar tydligen vara omöjligt att ladda upp en alla med en gång!


Idag var det gratis jultallrik på Ica.




Carro hann fånga mig på bild när jag trängdes med pensionärerna för att få en mumsbit till lunch!


RSS 2.0