Ninnie fixar drinken!

Ikväll har jag vart på drinkprovning. Och inte vilken drinkprovning som helst utan hos Björns lillasyster Ninnie som precis gått bartenderutbildning. Farligt smarriga var de och jag sörpla ner både en och fyra drinkar.
 Någon som vill följa med till Bmb imorn och prova?





Bästa Mojiton jag smakat..


Det är baske mig omöjligt att välja tapeter till en hel lägenhet!

Men tills på måndag måste vi ha fattat beslut! För det är nära nu, riktigt nära. Om en vecka vid den här tiden har vi nycklarna. Och då ska det ju sättas igång, med spackling, slipning, tapetsering, igenbyggande av väggar, golvläggning, köksinredning m.m. Och det hjälper ju inte att ju mer man tittar i tapetböckerna vi lånat hem, desto mer beslutsångest får man. Vilken stil vill vi ha? Vilka färger? Varmt eller kallt? Oändligt med beslut!

För att ni ska förstå vad vi gett oss in på kommer här lite "before" pictures av Plaza du Sjösson!







To be continued...


Idag fyller Sandra år!

Och det firar vi med att slänga iväg massa pussar upp till Norrland!



Bilden stulen från födelsedagsbarnet själv!


Jag har blivit dålig på att sova själv.

Det är omöjligt att somna. Jag vaknar fyra-fem gånger per natt. Blir tvungen att tända ljuset för att jag är mörkrädd, drömmer mardrömmar och vaknar upp kallsvettig. Men så fort han kryper ner i sängen runt kvart över sex på morgonen somnar jag som en stock. Bara för att bli väckt av klockan 40 minuter senare. Visst är det ironiskt? Han jobbar natt och jag jobbar dag och ingen av oss sover särksiklt bra så när vi väl umgås två tre timmar där emellan orkar vi max glo på tv och slappa på soffan.

Som ni hör är jag lite gnällig. Men det är inte synd om mig alls faktiskt för jag börjar se ljuset i tunneln. Bara två veckor kvar nu till semester!! (plus en dag men det gills knappt)
Så när alla andra kommer tillbaka brunbrända och utvilade har jag mitt kvar. Som jag väntar och längtar!

Plus att imorn får jag tillbaka min bättre hälft från nattarbetet och vi ska dansa kvällen lång till Black Jack. Kanske svårt att tro när det gäller oss två men vi har faktiskt nästan inte dansat alls på snart två månader nu. Så det är på tiden!



Från den svenska filmsuccén "Den sista dansen"som utspelar sig i inget mindre än Gävle!


What a weekend!

Fredagen spenderades med välbehövlig tjejkväll så vi alla fick skvallra av oss ordentligt. För det måste man och det kommer jag sakna allra mest då de sista av mina fina pluggbrudar snart flyttar från stan. Många fina minnen finns det härifrån studietiden men nu börjar nästa epok i våra liv och jag vet att det kommer bli minst lika grymt!

Lördagen slutade aningen dimmigt, bäst gestaltat av mig, Pierre och Elin från lördagnattens dansgolv.





Huvudvärken hos både mig och min älskling var inte nådig i princip hela söndagen men vi lyckades lagom kvickna till tills det stod dukat lyxmiddag hemma hos Hanna och Johan. Jojjis och hennes Rickard var på finbesök i Karlstad och det måste vi såklart fira! Dessvärre var det bara jag och Björn som inte var semesterfirare så glasen fick fyllas med läsk för våran del men det ledde ju också till att jag briljerade i Rappakalja!




Johanna vispa grädde till godsakerna



Vi passa på att smygpussas när det var paus..



Värdparet laddar för matchen på Hannas nyinredda balkong



Spelet kan börja..



Johanna fokuserar..



Men tjii fick de allesammans och fick se sig slagna!


Tack alla fina för en underbar helg!


Full fart mot helgen!

Jag bara känner att det kommer bli en fantastisk helg. Det har vart alldeles för mycket jobb och andra saker att tänka på en tid för oss alla. Men i helgen, dååå, ja då är flera av gänget samlade i Karlstad och det vankas (förhoppningsvis) sol och bad och festligheter. Att jag redan idag onsdag knappt kan sitta still på kontorsstolen signalerar risk för övertaggning. Imorn kommer Sandris till stan och det kommer vara svårt för mig att låta bli att gå ut men då jag jobbar på fredag har jag nog dessvärre inget val. (Kanske man kan sjukanmäla sig? Jag menar vi är ju ändå så sjukt överbemannade på kontoret såhär på sommaren..)

Finns dock ett antal personer som jag saknar och som jag också önskar kunde vara med i helgen. Så får någon ryck och vill köra en spontantare så finns det soffplats ledig hos oss! (Maria, Linda, tittar lite extra på er nu!;))



"Du ser hel och ren ut"

En komplimang jag precis fick av en herre. Eller ska man ta det som en komplimang? Brukar jag inte vara hel och ren? :S Iaf bättre än när en monsterfull kund klämde ur sig;" "du var allt en fin brud, du är ny här va?" - Nja har jobbat här sen oktober va och servat dig säkert en gång i veckan sen dess...

Jag passar bra för det här yrket eftersom jag är social och tycker om att ha kundkontakt..
Undrar om jag kommer uttrycka mig på samma sätt i nästa cv?


Vi har köpt bostadsrätt!!

Som vanligt när vi börjar fundera på något går det snabbt. Så nu har vi köpt oss en liten bostadsrätt på tre rum och kök som är i stort behov av renovering. Man ska inte ha det för lätt här i livet så nu blir det spännande att se hur vi tar oss igenom det här projektet. Har ju börjat forma en bild i huvudet precis hur vi vill ha det men om det är möjligt ekonomiskt och rent praktiskt är en helt annan fråga. Men vi är optimistiska!

Vuxenpoäng: Check!

Imorgon händer det spännande grejer..

Berättar när allt är klart....

Varför är du inte på scenen?

Sitter och ser på Metallica på Ullevi på svt och försöker förgävas se älsklingen hoppa runt i folkmassorna. Har fått rapport om vart de står och de borde synas i publikhavet. De har ju inte köat sen imorse för intet!

Han har haft en riktigt hårdrockshelg. Iron Maiden i fredags och Big four idag. Tippar han kommer ha headbangsnacke imorn. För er som inte är insatta innebär det att man har headbangat så mycket att man fått träningsvärk i nacken. Hoppas jag för följa med nästa gång så jag kan få uppleva denna åkomma jag med :)

 

Tänk att jag kunde hitta en hårdrockskille och dansbandsnörd i samma förpackning!
Han är perfekt <3


Jag har så ont i fötterna!!

Ja det skulle nog kunna summera helgen bäst. Efter en helgag med shopping och sen en kväll i klackar varav vi väljer att promerna hem barfota längs Göteborgs gator så är de minst sagt svullna, ömma och skitiga. Trots att jag försökt duscha dem tre gånger nu. Men det var det värt! För trots att vi tydligen är lite "gamla" och kräsna numera så måste jag säga att we still got it! Tack Sandra för en supermysig helg!

Lyckades fånga väldigt få bilder denna kväll men bjuder er på vad som blev!





Ni ska veta att det inte är lätt att åstadkomma den odödliga "jag sitter på toan och är fabilous"posen på begäran. Men för vissa infinner den sig helt naturligt.


Perfekt uppladdning inför stundande shoppingdag i Gbg!

 

Ungefär tio minuter efter att vi tog bilden går det upp ett ljus hos undertecknad.

- Jäklar jag ska ju köra bil hem!!


En händig kvinna reder sig själv.

Jag menar inte nu att jag inte är oändligt tacksam när min man är man och fixar och donar med sådant som män gör bäst. Ta bort läskiga grejor i vasken, springa ut i mörkret och hämta ipoden när jag inte kan sova och det är för mörk, öppna burken som sitter alldeles för hårt, byta däck på bilen, slipa köksbord, värma en när man fryser, osv. osv. Ja ni förstår säkert vad jag menar!

Men ibland känns det lixom tryggt att veta att om jag var ensam på en öde ö skulle jag iaf lyckas skruva isär spisaggregatet och få ordning på vår ventilation som inte fungerat på några veckor. Ja då vet man att man åtminstone inte kommer svettas till döds i den tryckande hettan. Och det är ju bra!



Städa städa städa

Tänkte först lägg upp en bild på hur det ser ut innan jag börjar med storstädningen här men sen insåg jag att det skulle vara alldeles för avskräckande. Vi kallar vår lägenhet bunkern. Det säger allt.

Jag tror största anledningen är att vi letar bostadsrätt. I våra huvuden har vi lixom redan flyttat och bryr oss därför inte riktigt över hur det ser ut. Så nu får ni alla hålla tummarna att vi får vår drömlya snart!

Näe om jag skulle sätta igång kanske så jag får njuta av välförtjänt middag hemma hos Carro sen. Packa måste jag också för imorn bär det av till göteborg och Sandrew!!  Can't wait!!



Ibland kommer julafton tidigt!

Det här stod och väntade på mig i ett paket när jag kom hem häromdagen.




En viss BF tyckte visst jag behövde lite extra omtanke och uppskattning.
Han e allt bra fin han min käreste!


RSS 2.0