Helgens roligheter

Det har vart en väldigt trevlig helg. M har vart här och skämt bort mig. Dessutom har han fixat och donat allt jag behöver hjälp med i lägenheten, så skönt att ha en händig karl :)

Annars så tog jag på mig regnjackan och gick på fets till våra nollor i i fredags, sjukt rolig kväll blev det som avslutades på blue moon där jag tydligen tyckt dte var absolut nödvändigt att ta 30 kort på Alcazar som uppträdde. Haha även en givande video finnes så ska se om jag lyckas lägga upp den :)

I lördags var vi på bio, Iglorius Bastards, så fruktansvärt bra och Brad Pitt har en sjukt skön roll :) Dock är den ltie väl rå och blodig stundtals så blev lite kik mellan fingrarna men ändå tyckte jag som sagt den var sjukt bra och gestaltade andra världs kriget på ett obehagligt sätt. Se den!

Här kommer lite bilder från veckan som gått


Overallen åkte på för lite nollning

Brudarna var fina på fest

Backstreetboys wannabies på dansgolvet

Alcazar uppträdde (tydligen väldigt populärt)


Näe govänner nu ska jag diska lite och sen bege mig ut i solen för att möta Mimmi på stada!

Later!


Så fort det slutar regna..

Ska jag gå på fest, å inte en minut tidgare. Är rena skyfallet utanför dörren, inte em chaaans att jag stapplar ut på klackar och i klänning i det här ovädret. Så snälla sluta regna nu!

Annars är M här på besök vilket är underbart, vill låsa in honom i min lägenhet och ha honom här jämt :) Fuskisen har dessutom skjuts till sin förfest så han har redan dragit. Å här sitter jag, poppar 90-tals pop pch dricker en cider alldeles själv.. Smhi har ju lovat att det bara ska regna frma till 18 ikväll, hon är ju faktiskt 18:42 nu...

Ska sluta tjata om detta nu och hitta på en lösning, kanske får det bli så att man tar klackarna i en påse, drar på sig regnjackan och tar paraylyet i handen så går det att traska iaf, ja så får det bli!

See you!


Skolstart

Igår hade jag upprop för User Innovation som jag ska läsa i höst. Börjar med att jag kommer in 5 minuter sent pga att de tydligen itne tillämpar akademisk kvart på den här kursen. Var inte bara mig det ställde till det för utan bra många andra klampa in efter mig också.. I övrigt verkar kursen grymt, ska bli otroligt intressant och är precis sånt här jag vill jobba med i framtiden. Om två veckor kommer vi bli tilldelade en uppdragsgivare som vi ska "jobba" för under hela hösten.. Ska verkligen bli spännande !

Annars började även nollningen igår, efter att vi velat länge om vi ens skulle vara med så gick vi iaf dit och det var väldigt skoj. Fick grymma nollor i våran grupp och det var väldigt god stämning, trots att de alla var "ungdomar" och födda 89-88.. När de skulle gissa ålder på oss faddrar fick iaf jag och Elin en komplimang då vi blev ställda låångt åt ungdomshållet, fast iofs tycker ju om att vara så gammal som jag är och inte tre år yngre :)

Nä nu ska jag tömma kaffekoppen och pallra mig itll skolan igen, å så roligt det ska bli :)

På väg för att essa tentan

Jepp, sitter på bussen mot huvudstaden för att skriva tentan så det nu blir gjort nån gång och jag kan börja leva igen!
Igår var alla mina fantastiska flickor ute och levde rövare, gick förbi förfesten snabbt för att säga hej eftersom det låg så nära där jag bor (Älskar att bo i stan och ha gångavtånd till allt). Ja det var ju livat värre på deras sida så kände mig lite butter när jag gick hem igen och alla andra gick ut och dansade. Men sånt är livet och nu ska jag banne mig essa tentan :)

Börjar må illa nu för att jag tittar ner på datorn på bussen, hatar det här med att vara åksjuk..

Talk to you later!

Draperad lycka

Får direktreklam rakt ner i mitt brevinkast typ varje dag sen jag flyttade in och idag damp det ner en broschyr från Hemtex och ser att de gör reklam för ett fint draperi i svart och guld som Nyhet. Nämen, det draperiet hänger ju redan på min vägg :)

Tänk att heminredning kan göra mig så lycklig !Lördag Morgon

Hade tänkt unna mig en sovmorgon idag men på nåt vis har nu kroppen ställt om sig till pluggläge och vaknade alldeles av sig själv 7:30 så nu sitter jag i morgonrocken med kaffemuggen i handen. Försöker bestämma om det är bäst att åka buss hela vägen till sthlm imorn för 207 kr eller buss till Örebro och sen tåg för 320 kr. Är ltie bitter för att det itne går nåt direkt tåg som passar in, hade ju tänkt spendera tiden på tåget åt att plugga.. Blir ju så lätt åksjuk på buss så kanske inte är värt att ta det hela vägen för då måste jag ju sitta i fram och se ut hela vägen. Jepp dagens dilemma..

Just nu sitter Saris och skriver tenta, håller tummarna! Önskar att min också var över så man fick gå ut ikväll som alla andra! :)

Näe dags att sätta igång med plugg och städning, får ju finfrämmande senare idag så är ju bra om de kan ta sig förbi flyttlådorna!

Ha en trevlig Lördag

Historien bakom namnet

För er som inte förstår bakgrunden till mitt nya bloggnamn här kommer en kort resumé:

När jag under våren studerade i Kanada hade alla så otroligt svårt att uttala mitt namn, äässa, wosa, eesaa var några av kombinationerna för att försöka skriva det i talspråk.

Värst blev det när vi for på semester till Kuba, den endast spansktalande damen i posskontrollen kunde inte förstå varför namnet Aesa kom upp på hennes dator skärm när hon skanna passet och det stod Åsa i passet. Hon trodde det var nåt lurt och kallade dit inte bara en utan två högre chefer. Allt detta på spanska och jag förstod inte vad de så livligt babblade om och som alla vet är ju inte Kubanska tullen kanske drömplatsen att bli fast på.. Efter att stått där i tio låånga minuter och nervöst iaktagit gänget som häftigt gestikulerar med armarna blir jag insläppt i landet och kan gå till mina vänner som börjat bli oroliga där på andra sidan.  Men det hindrade ju inte att samma sak hände på vägen ut ur landet också...

Så på grund av händelser som detta och när Å plötsligt försvann från mitt namn om jag gjorde internetbokningar och lbev till ¤sa har jag nu gjort det tydligt för alla och valt den internationella skriften av mitt namn Aesa!

Nytt skolår, ny blogg

Har tenta på söndag, å som ni vet är det inte alltid så roligt att sitta ensam hemma en fredagkväll för att plugga när ingen annan gör det (nästan), Därför kom jag på att jag ska börja blogga igen, sommaruppehållet har gjort mig gott och det kan vara skönt att skriva av sig lite igen om vad som händer här i värmlandsskogarna !

Sitter alltså och pluggar nu, tenta i min sommarkurs i arbetsrätt på söndag. Tentan är i Sthlm och eftersom den är på en söndag och mina kära vänner som bor i sthlm vanligtvis partar hela lördagarna är det ingen idë att åka dit tidigare så de blir ToR på söndag, sammanlagt sju timmar på tåg och fem timmar i tentasal, jiiipiiieee!

Well anywho, dags att krypa till kojs snart i min nya lya så jag orkar upp och plugga imorn innan min kära Mimlög gör comeback i stan igen, äntligen!

Xoxo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0