Fredag den 13:e!

Har knappt reflekterat över att det är den dagen idag. Allt har lixom gått lite som på räls i vilket fall. Ja det var körigt på jobbet och ja där var byggarbetare som i princip borra i huvet på mig så man fick skrika till kunderna men jag har lixom hållt lugnet och inte alls blivit stressad ändå. Eller är det för att jag egentligen jobbar bäst under press? Har inte tänkt på det innan men de andra dagarna när det vart lugnt på jobbet har jag vart hur trött som helst! Elller så har det berott på dålig sömn? Inatt sov jag ju bra.

Aja, hur som helst! Det jag vill säga är att fredag den 13:e inte drabbat mig. Men tydligen har otursdagen drappat min mor som alltid var lite gruvig inför just denna dag. Hennes bilnycklar är borta. Och verkligen spårlöst försvunna. Pappa fick åka till hennes jobb med extranyckel så hon tog sig hem. Men om nån snott nycklarna borde de snott bilen också! Jag hoppas nycklarna kommer fram på måndag den 16e i stället!

- Jo det var så att jag får några veckor sedan hade lite bråttom och råkade färga mitt hår orange-gult..

- Har insett nu att det var väldgit dumt att färga håret på mig själv..  Så snälla du säg att du har någon tid ledig nästa vecka så jag kan få det blont igen?

Två och en halv timme senare och 1350 kr fattigare var det kirrat!

Och jag vet att många av er inte sett mig på länge men håret var fruktansvärt. Att jag ens klarat att gå med det om veckorna är otroligt! Men den snälla frisören tog avfärgning på det och gjorde lite nya slingor så nu är jag som en ny människa! Bildbevis kommer imorn! Dock var det inte helt utan en del kommentarer från min frisör:

- Ta inte illa upp att jag säger det men sånt här gult hår ser verkligen billigt ut!

- Lova mig att du aldrig, aldrig färgar håret själv igen!
(Jag lovade detta)

- Se så fint det blir, ta inte det här på fel sätt men du ser ut som en sån playboytjej nu med de blonda håret! (Detta var ju meningen som en komplimang då visserligen!)


He is off the market!

http://www.robbiewilliams.com/news-blogs/see-robbies-wedding-photos-read-the-full-interview-in-hello


Jag är lycklig för hans skull! Men det vet vi ju allehopa att det bara är för att han inte träffat mig än :D

Underbart fina är de i alla fall! Grattis Robbie!!


Jag skulle behöva åka på SPA!

Ja på riktigt faktiskt. Har ont i nacke, rygg och min kära vän stressmagen börjar göra sig påmind titt som tätt.
A v k o p p l i n g, är med andra ord något jag behöver. Å då menar jag på riktigt med relaxavdelning, massage och ansiktsbehandlingar. Någon som vill följa med en helg kanske?


Äre bara jag?

Som tycker trailern till "Ensam mamma söker" är sjukt läbbig?


Har ni gjort ITP-val?

Det får bli såhär, bloggen kommer vara lite knackig framöver. Ibland har jag massor att berätta och ibland ingenting. Och ibland så mycket att jag inte ens har tid att sitta vid datorn. Så är det ofta nuförtiden. Men ikväll har jag tid. Jag har hemmakväll med mig själv som sällskap och det är riktigt skönt! Har tränat lite, skvallrat lite och tryckt i mig nyttig mat. Jag har räknat ut min CSN-skuld, funderat på ITP-valet och betalat räkningar för nästa månad. Jorå, ekonomistudierna har visst satt sina spår någonstans. Får man en slant över betalar man först skulderna, sedan lever man! (Eller hur var det nu?)

Jag minns knappt vad jag gjort sedan sist jag skrev eftersom det var så förfärligt längesedan! Men jag kan säga er en sak, den där förkylningen jag fick släppte inte alls så fort som jag hoppades på utan blev snarare värre och golvade mig totalt. Men nu är jag pigg och allert igen och var på inte bara en, utan två dater i helgen!

Först var det middag och vin. Massor av vin blev det, mojito och skumpa likaså. Vilket resulterad i att det promt skulle klappas på katten (läs igelkotten) som försökte gömma sig i gräset längs vägkanten..
Nästa date var betydligt lugnare. Klassisk bio med popcorn och läsk. Jag åt upp hela mina bytta popcorn själv. Så allt var som det brukar med andra ord och filmen vi såg, Inception, var riktigt bra den med!

Men nu har jag fått alldels nog av testosteron och längtar enormt efter alla mina tjejor!
GIRLS NIGHT OUT, är vad jag behöver så ta era söta små rumpor till Karlstad bums!!


Då var det gjort!

Jag är officiellt struken från alla kurser i höst. Det här innebär att jag inte längre tänker vara student. Det innebär att jag tänker ta ut min examen och hoppas på jobb!


 RSS 2.0