Helgen som gick:

-  Jag har klippt av mig mitt hår (inte snaggat men en lång page, nästan 2 dm försvann iaf)
-  Jag har tänkt att jag ska köpa mina sista julklappar (så blev inte fallet, ut imorgon igen)
-  Jag tänkte att jag skulle sortera min garerob (jag började och fastnade sedan i bf:s dataspel)
-  Jag skulle träna (bf lärde mig grundstegen i bw istället, sen blev vi hungriga och gick å köpte mat)
-  Jag skulle dammsuga hela lägenheten (vi lekte flygplan istället, ni vet som när man var liten och någon lyfter upp en med benen så man svävar) (alla borde prova det här hemma, skrattade så jag fick ont i magmusklerna, därav uppfyllde jag ju lite av föregående punkt)
-  Jag skulle tvätta all min tvätt (istället kastade vi kläder på varann från varsin sida sängen, inte alls på något snuskigt sätt utan det var en sport, vi har ju en stor sänghimmel som lixom avgränsar spelplanen)
-  Vi hade myskväll med bf:s systrar (popcornen tog slut mitt i filmen och jag fick kuta ner till Eddys för att köpa mer)


Det blir inte alltid som man planerar, men nog kan man ha en bra grym helg ändå!
Nu är det full fart mot julen med kortvecka på jobbet och julfest ikväll!

More vacationtime for me!

Fick precis veta att jag får vara ledig två dar till i jul! Vilken lycka, i och med detta blir jag nu ledig en hel vecka plus en två dagar!! Och det har jag inte vart sedan i påskas :D 

Jag behöver aktivera min hjärna för att trivas!

Igår <--- Mycket att göra, lära sig nya saker och många nya intryck!
Idag <--- Uttråkad, rastlös och irriterad på folk som inte fattar!

Uppenbart på vilken arbetsstation jag trivs bäst. Och det är inte här där jag är idag! Arbetsdagen är dessutom ända 18:30. 
Så jag fortsätter väl med andra saker som underhåller mig mer!

Leta bil, planera resa till fjällen, planera resa till Valencia, intershoppa julklappar och fb-chatta med vänner.

Tomten kom till partyt i fredags!


Och det fanns somliga barn som hoppade av glädje över att få ett paket!

 

Och det fanns andra som passa på att kyssa tomten!

 

 

Sen fanns de dem, som inte blev ledsna fast de var ute och köpte tidningen precis när tomten kom!

 

 

 


Luciafirande

 

Fick efter många om och men äntligen se en Lucia i år! Finaste Moa hade luciatåg på sin skola igår så vi fick se ett gäng sjätteklassare sjunga loss för fulla muggar!

Supermysigt!


TGI Friday!

Håller på med spännande grejer på jobbet. När jag hade den djupaste svackan i onsdags så mindes jag vad en föreläsare om sådant där "älska livet babbel" sa. Du kan aldrig förändra andra. Du kan bara förändra dig själv och vad du tänker om andra. Det är ju sådant man naturligtvis vet, men som man ibland behöver bli påmind om när man tycker alla runt omkring sig är konstiga och idioter. De kommer inte sluta vara idioter för att du tycker de borde sluta vara det, utan bara du själv kan sluta gå omkring och irritera dig på dem. Mer flummiog än så tänker jag inte bli för idag!
Men iaf så istället för att irritera mig på hur pissigt allt var bestämde jag mig för att börja utveckla en idé. En idé jag ska presentera för chefen på måndag! Wish me luck!

Å inte nog med det, det är fredag och den årliga glöggfesten hemma hos Hanna och Johan stundar! (Hoppas tomten kommer!) Och min darling är inte bortrest i helgen utan jag får ha honom helt för mig själv! Vilken härlig helg det kommer bli!

Maria var här i helgen!
Och när jag skulle ladda upp en bild på henne och mig var det här den första som dök upp i mitt arkiv.
Dom här två hetingarna gjorde stan i helgen! Det var julklappshopping som stod på schemat men det blev nog mest saker till oss själva.. (Jamen vi hade ju faktiskt inget att ha på oss till kvällen)!

Sedan avslutades dagen med festligheter hos Sara med en herrans massa grabbar. Och jag tänkte, vad har det blivit av oss? Vi som alltid har varit ett stort starkt partygäng med heta brudar är nu utspridda över hela landet. Det var lixom ingen som brydde sig om att det bara vara killar på festen. Nej vi satt fyra tjejer på rad i soffan istället och pratade gamla minnen och runt oss fick killarna prata med varandra.
No attention at all!

Så vad vill jag ha sagt med det här?
Att tiderna förändras men att jag saknar mina tjejer enormt!
Vad sägs om att införa minst en get together" i månaden?
Annars överlever jag nog inte!I Suck!

Finns inget som gör mig så nedstämd som när jag känner att jag är dålig på något och inte gör mitt bästa. Idag suger jag på jobbet så lika bra att alla Grumsbor stannar hemma i kylan för den trevliga tjejen i kassan är inte här idag!


Jag väntar på att mina vänner ska lägga upp bilder..

Från lördagen, så jag kan berätta om den för er med!

Kanske ska önska mig en ny kamera i julklapp för är alldeles för sällan jag tar kort nuförtiden!


Man vet inte att man saknar honom förrän man inte får ha honom hos sig!


Jag är ensam. Så ensam så ensam. Är ju inte så att jag inte varit ensam förut. Jag vet att jag klarar av standardgrejer så som att laga mat åt mig själv och slå på tvn.
Men det är annorlunda nu.


Jag vill att han ska komma hem till mig och det fort, Jag vill att han ska ringa men telefonen är tyst. Jag skickar sms men telefonen hans är inte ens på. Vart är han, vad gör han, varför hör han aldrig av sig?


Såhär såg det ut på julfesten i fredags!

Och det var inte bara E-type som uppträdde

De gamla favoriterna Arvingarna dök upp också!

Julfesten hade allt som man kan tänka sig. Mat och vin i överflöd. Några kollegor som blev för fulla. Väldigt lite prat om jobbet. Några som gjorde bort sig och några som glänste. Hurvida jag gjorde bort mig eller glänste när jag sjönsöng med E-type på scenen framför 1000 pers är upp till de andra att avgöra.

Själv tyckte jag att jag var awesome!


Så vad hände på julbordet med jobbet då?


Torsdag!

Jesus vart tar veckorna vägen? Tycker de går från måndag till fredag och så måndag igen hela tiden! Är det bara måndag och fredag nuförtiden?

Låång dag på jobbet idag, vi stänger inte förrän sex vilket betyder att jag är hemma sju. Jag som vill hem och pussa på baby som åker till Rom imorn. Han ska dit och tävla i Lindy. Önskar jag kunde följa med och vara den allra bästa supporten men jag får vara hemma istället och gå på julbord imorn med jobbet. Duger ju det med men går inte att jämföra med Rom. Får spara mina peningar så jag kan följa med på precis alla utlandstävlingar i vår istället. För fler tävlingar, det räknar jag med att det blir!

Så vad gör man då på jobbet för att fördriva tiden mellan kunderna en sådan här långdag?

1. Kikar julklappar på nätet.
2. Kikar på saker jag själv vill ha på nätet.
3. Inser att de alla är ganska dyra så får nog köpa dem till mig själv.
4. Sladdrar på fb.
5. Dricker kaffe
6. Städar skrivbordet
7. Sms-chattar med bf
8. Diskuterar med en kollega vad sjutton man ska ha på sig på julbordet
9. Återgår till arbetet

Bättre sent än aldrig!

Här kommer två bilder på lyan för er som ännu inte vart här!KökSovrum

Vardagsrummet kommer först när jag lyckats julpynta det färdigt!


Det tråkiga med att blogga från jobbet!

Är att det inte går att lägga in några bilder. Bilder säger ju mer än tusen ord! Men jag får väl kneta på lite och försöka lägga in bilderna ikväll när jag kommer hem!

Det är kallt ute, -17 här utanför och kunderna är som ispinnar när de kommer in. Kallt är det också i vår lägenhet där det verkar som värmen samt köksfläkten inte fungerar. Visste väl att det nyrenoverade huset inte bara kunde vara en dans på rosor. Men är glad att jag inte är paret som bor under oss för de har fått en vattenläcka och måste flytta ut i 8 veckor. Det hade vart lite värre. Så länge det bara är kallt kan vi ju värma varandra :)

Helgen då? Den gick i "det är såhär det är att vara ihop":s tecken. På fredagen lyxade vi till det med en middag på restaurang efterföljt av bio. Riktig datekväll istället för att sitta hemma i soffan.
Men inte nog med det, lördagen fortsatte i sann "vara ihop"-anda, vi grejade hemma, kikade på julklappar på stan och gick på middag på kvällen som blev en dubbeldatemiddag med Elin och Pierre. Äsch tänkte vi, nu har vi vart sådär ordentligt pariga hela helgen att det är lika bra att fortsätta på söndagen som vi spendera åt julbak och skyltsöndag. För att avslutas med dans till Casanovas på kvällen. Vi dansade bara med varandra. Inget ovanligt iofs, dumt att byta bort när man redan har den bästa!

Så, there you go! Jag har blivit med sambo and I got it bad!

RSS 2.0