Halsont, huvudont och nästäppa, välkommen måndag!

Jorå, ligger nedbäddad i soffan under ett täcke med två tröjor på mig och huttrar ändå. Nog för att sommarvärmen är borta men så kallt är det väl ändå inte än? Det här är verkligen inget jag har tid med! Kan inte vara borta från jobbet för vi är redan så lite personal denna vecka men ännu mera har jag faktiskt inte alls lust att vara sjuk den där veckn när det äntligen händer massa roligheter igen! (Nu låter dte som jag har det hur långsamt som helst men hade det skoj i torsdags när jag var ute på Korri med Linda, är bara helgen som vart lite långsam i det dåliga vädret)

Men nu ligger jag alltså här, med halsmandlar stora som pingisbollar. Mitt i Juli. Är lixom något fel med det! Men jag gör mitt bästa, har precis ätit en tallrik nyponsoppa med glass. Riktigt smarrigt och rikt på c-vitaminer!

Så imorgon ska jag vara uppe och studsa och gå till jobbet som ny. Och på onsdag ska jag iväg på dansfestival hela kvällen lång. Ja DET ska jag!

Mycket grattis den här helgen!

Linda fyllde år i lördags, Min bror Mikael fyller år idag, Maria har förlovat sig!

Vet inte vart jag ska börja så skickar en herrans massa grattis till er alla!!Idag fyller fina Sandra år!

Stor BAMSEkram till henne!!

 

Saknar dig!Söndagsångesten börjar krypa sig på..

Och nej, inte alls den vanliga ångesten man kan haft efter en blöt utekväll på lördagen. Utan söndagsångest för att det imorgon är måndag igen och man måsta börja jobba. 

Jag har haft en underbar helg. Lugn, avkopplande och väldigt mysig. Helt utan alkohol, tänka sig, börjar jag bli vuxen på riktigt? Tror dock jag var i stort behov av avkoppling då jag under fredag natt sov hela 15 timmar.

Helgens höjdpunkt var faktiskt idag då söndagen inte alls ägnades åt att bearbeta en bakfylla utan istället spenderades på en ö ute i Vänern med min alldeles egna badpojke!
Går tydligen alldels utmärkt att köra båten med foten också så man kan få vinden i håret genom takluckan!


Buggminen, ett måste för en lyckad lördagkväll!

Ser på So you think you can dance, chockerande va? Skulle skype:a med min Maria som befinner sig i London men tror vi måste ha gått förbi varann på något sätt. Känns som vi har massor av skvaller att ta igen så jag hoppas på nytt försök imorgon! Det är onsdag idag, ondsag är mitt i veckan vilket betyder att det är torsdag imorgon vilket betyder att det nästan är helg. Snacka om att leva för helgerna!

Men den här veckan har ändå vart ganska så bra! Imorse till exempel fick jag äta frukost på balkongen i sällskap av kära Mimmi innan jobbet. Guldkant i vardagen :) Och igår regnade och åskade det. Tycker verkligen om när det regnar när jag jobbar. Elakt jag vet, men det är lixom härligt att få komma hem trött och sliten utan att känna press på sig att ta sig ut i det fina vädret. På helgerna däremot. Då ska det vara sol! 

Och det var det i lördags då årets första dopp i Svenskt vatten genomfördes. Det var kallt men det var inte outhärdligt! Sedan spenderades också kvällen med flera favoriter vilket givetvis gör det till en toppenhelg!

Jag fick några bilder av Sara från helgen. De är ytterst underhållande men jag måste konstatera att dansarna i So you think you can dance inte har lärt sig den rätta minen än. Buggminen. Det har vi däremot, såhär ser den ut:He has got me

Dame, he has me....


Nu får det vara nog!

Operation träna bort tjockisarm.nu har börjat idag. Jo tack, jag vill bara höra peppord för den är fan inte proportionerlig med resten av kroppen. Funderar till och med på att lägga ut bilden som fick mig att få en kick i röven här men det tar emot. Har den dock som skrivbordsunderlägg nu för att peppa mig själv. Men har i alla fall inlett måndagen med Pump och att bära blöta tvättpåsar i trapporna. Imorn ska jag nog frivilligt bära all myntväxel till och från valvet. Att det är semestertider är ingen ursäkt. INGEN URSÄKT!

Snart smäller det!!


Coolaste brillorna på de häfftigaste människorna?
De är från 76 eller nåt, brillorna alltså, inte människorna!


Jag örkar lixom inte va trevli ja!

Har börjat prata värmländska. Är helt omöjligt att låta bli när man bara jobbar med fölk som har enormt bred värmländska. Fast litt gött e de ju å! Kan ni ordet töligt? Det kan man i vilket fall använda precis när som helst och till allt! - Vad tölig han e, - Men gud så töligt att behöva gö det då, - Töligt sugen då, - Sluut å tööl!

I vilket fall har dte vart jäkligt töligt på jobbet idag så jag orkar lixom inte vara trevlig nu när jag kommer hem! Ska bädda ner mig i soffan och försöka hålla mig vaken hela fotbollen igenom! Tyck synd om mig då!


Bra kväll!

Igår var jag och Sandra ute i den svettiga sommarnatten. Ja för svettig var den, vad har hänt med värmeböljan? Vi har det varmare just nu än vad mamma och pappa har det i Spanien!
 
Först hamnade vi på fest med ett gäng vampyrer. De bet oss aldrig men jag såg allt deras blodtörstiga blickar! Sandra och jag trivdes förstås som enda kvinnliga deltagare på fotbollsfesten men vinet fick drickas ur i all hast efter matchen eftersom klockan helt plötsligt runnit iväg.
Och ni vet väl hur det brukar sluta när man häller i alkohol i sista minuten innan krogen? Jo det slår till och sen är resten av kvällen aningen dimmig! Tror vi svettades bort ett par liter på dansgolvet men inte fyllde jag på med vatten inte.
Därav enorm huvudvärk idag!

Somliga avslutade kvällen med ett dopp i det blå (läs Sandra) Allt jag fick på bild var dock en Argentinsk rumpa.
Den synen blev för mycket för mig så jag beslutade mig att vandra hela vägen hem från krogen barfota. För att klackarna gjorde ont förstås. Mindre bra val för har nu svarta fötter.


Orange som för holland?

Eftersom det funkar för så många tänkte jag idag att jag skulle gå den ekonomiska linjen och färga slingor på mig själv. Nu är mitt hår orange och jag fick bekräftat att man alltid ska färga håret hos frisören. Får kanske ha keps på mig ikväll då jag och Sandra ska ut i sommarnatten och slå runt!


Midsommar!

I år beslutade jag mig för att skippa allt ståhej runt midsommar och åka hem till Valbo! Får ju inte en endaste vecka ledigt i sommar så att ha en tre dagar lång helg var lyx och tillräcklig lång tid för att vilja spendera ett par timmar på tåget för att komma hem! 

Och midsommarafton var precis så som den ska vara. 
Först så regnade det!

 


Och sedan sken solen!
Och sådär höll det på hela dagen! Aldrig någon längre skur än fem minuter!

Höjdpunkten blev på kvällningen när pappas ungdomsvän Håkan som numera bor i Kina berättade historier från deras ungdom. Är så otroligt roligt att höra att de var inte så olik oss alls när de var ung och jag kan riktigt se framför mig hur de var dansens casanovor!
(Tills de mötte mamma och Ingrid då förstås, vilket de fick påpeka till alla historier som drogs, för säkerhets skull lixomså det inte blev några sura miner)Vi börjar med igår!

Min kära vän Hanna bor här i Karlstad men vi ses alldels för sällan! Igår fick jag i vilket fall för mig att spontant höra om hon var i stan (Hon har jobbat borta under en längre tid i veckorna) och om hon var sugen att gå en prommis. Hon ringde upp och frågade spontant om jag inte ville följa med ut och äta middag om en kvart. Det ville jag! Så det gjorde vi, plus att hennes andra hälft Johan (som heter Bellan) fyllde gammal gubbe så vi firade honom lite extra! Mycket trevlig kväll!

Själv blev jag inte speciellt fager på bild men bjuder på den eftersom ni inte sett mig på länge! Dags att ta tag i håret kom jag fram till när jag såg den! Har tydligen förfallit på alla plan senaste veckorna. Skyller på jobbet.
Vet ni?!

Jag har vart tvungen att leva IRL i två vackor. Min dator har vart i koma! Det började gnistra och lukta brännt i sladden helt plötsligt en tisdagkväll. Ja jag tror det var en tisdag. Och sedan dess har jag vart ensam. De första veckorna var jobbigast. Man kunde inte sova och skruvade på sig oroligt av all den extra energi man fick efter att inte stirrat på en skärm om kvällarna. Efter en tid gick det bättre. Världen öppnade sig igen och man insåg att kanske man klarar sig rätt bra utan den här lasten trots allt. Men så kom hoppet. Jag stiftade bekantskap med en utbytessladd och jag tror att vi from now on, kommer vara oskiljbara. Så räds icke. Det kommer mera blogg!


RSS 2.0