Fumliga jag!

Ni som känner mig vet ju att jag ibland kan vara lite fumlig (med betoning på ibland). Igår när jag skulle stänga balkongdörren hade jag lite för bråttom och sladdade i kurvan samtidigt som jag hade hala ullsockar på mig. Den kombinationen resulterade i att jag gjorde en vurpa utan dess like! Pladask låg jag plötsligt på golvet och hade ont i hela kroppen. Snacka om att känna sig som en pensionär när man ramlar i sitt eget hem och sen knappt kan ta sig upp. Man lixom ligger där och vet inte om man ska skratta eller gråta, fast man såklart har mest lust att gråta för att det gör så sablans ont! Staplar mig till soffan och känner mig allmänt ömklig och blir liggandes där hela kvällen. Som tur är kom det en prins i vit rustning till min undsättning och pysslade om mig.

Så idag när jag åtminstone kan halta fram tog jag mig till affären för att handla lite godsaker, tänkte nämligen jag skulle bjuda på middag som kompensation för mitt gnälliga jag igår. Men tro inte att en tur till affärn går obemärkt förbi för mitt fumliga jag utan istället lyckas jag välta en sån där korgvagn ni vet som man drar efter sig. Och inte nog med att jag välte den, mannen som ägde den hade fyllt den med godsaker varav hela kartongen med jordgubbar naturligtvis var tvungen att rulla ut på butiksgolvet. - Ojoj förlåt säger jag, och försöker hjälpa till med att plocka upp men är ju inte direkt så att han vill ha de jordgubbarna som ligger på golvet. Svär tyst för mig själv och haltar fort därifrån och tänker att det är nog bäst jag stannar inomhus. Sådana som jag (de fumliga och allmänt klantiga) ska inte vistas ute bland folk.

Som krydda på moset kan jag säga att denna vecka har jag inte bara tappat en tallrik i golvet utan även en kopp. Och just det, även mitt solpuder for i golvet vid ett tillfälle. There's no hope!


Grattis Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel!
Så otroligt fina!!
Det föll en tår här hemma i tvsoffan, det måste jag erkänna!  


I'm sorry!

Fan vad dålig jag är på att uppdatera! Har vart en busy busy week! Man inser hur uppotagen man vart när man inte vart inne på datorn på två hela dagar. Det händer ju inte så ofta att man inte ens en snabbis tittat in. Men nu är jag här! Sitter i min soffa och har en lätt huvudvärk efter gårdagens jobbfest! 

Hahaha appråpå jobbfest! Man ska inte tro inte att veteranerna inte slår runt bara för att festen är slut vid halv tolv! Nejdå, det betyder snarare att de korkar upp redan vid fem och att det vid niotiden är fullt av diggande människor på dansgolvet! Med dansgolvet menar jag den yta som uppstått på golvet efter att man flyttat några bord. Fungerade alldeles utmärkt och jag tror varenda kotte på kontoret till slut anslutit sig! Jag gillart, en arbetsplats i min smak!

Nu laddar jag för Prinsessbröllop, började bra med prinsesstårta till frukost i morse!


Såhär dansar man dubbelbugg!
Bra kväll igår med underbara människor!


Me myself and I!

Jag beslutade att jag gjorde bäst i att stanna hemma ikväll och ha lite egen tid. Man behöver det ibland! Å är man för trött för att vara osocial så är man dessutom inget trevligt sällskap så jag gör alla en tjänst helt enkelt.

Meningen var jag skulle städa så satte jag på lite deppig musik för att boosta med (håller fortfarande fast vid ditt kompisgäng Linda!). Vad jag vill komma till är att jag faktiskt lyckades bli lite deppig av det, något jag inte vart på länge. Haha ni kanske tycker det låter underligt men det är lixom lite skönt! Men så efter en sång som påminner mig om någon, kom helt oväntat en otroligt trallvänlig sång som påminner mig om någon helt annan. Aningen chockad av det plötsliga tempobytet blev jag i stundens hetta helt övertygad om att det här måste vara ödet som talar till mig! Det är inte meningen man ska älta och analysera allt!

Reflektera däremot.. Det är nyttigt!

Så för alla er melankoliska där ute, vig 4,24 minuter åt att lyssna på det här!
Men vilken trött jävel!

Brukar vi säga om folk som vi lixom anser är lite dum i huvet, folk som har gjort något dumt eller folk som beter sig allmänt konstigt. Fast just nu när jag talar om trött jävel syftar jag på mig själv, med betoning på trött.
Alltså jag sitter här i soffan och pustar efter en arbetsdag och på riktigt tänker tankar som att; vore det inte skönt att bara vara hemma ikväll, få städat och lägga sig tidigt så man är pigg imorn och kan njuta av sin lediga dag. Det här sitter jag på rikigt och överväger istället för att sticka iväg och dricka vin, äta god mat och se på fotboll med vänner som jag inte sett på en stund (tror jag börjar bli norsk, stund på svenska betyder typ 15 minuter, vad jag menar är ett tag, alltså sisådär två tre månader).

Hur som helst, nu måste jag snart fatta ett beslut. Är ju inget plus att det regnar ute så det dessutom blir lite jobbigt att gå till tillställningen. Plus att det imorn kommer två galningar på besök hit till Karlstad så då vill man ju vara på topp och bjuda på sitt allra bästa festhumör!!

Vad skulle ni gjort?Jobba jobba jobba!

Första dagen på nya jobbet gick som smort. Att studera in fakta är man ju visserligen expert på numera. Imorn däremot, då måste jag vara trevlig också! Får väl se hur det går.. Så vitt jag vet är jag ju en ganska klämkäck och fantastisk människa. Men nu är jag trött. Var det ett arbete som krävdes för att man skulle börja gå å lägga sig tidigt igen om kvällarna? Vad kommer ske härnäst? Volvo, villa??! Näe men en comeback på gymmet kanske!


Hela Karlstad var nog ute igår..

Det var gratiskonsert med Starboys på Sandgrundsudden. Vilket såklart var anledning för varenda Värmlanning att ta sig ut ur stugorna. Likaså gjorde vi! Två, tre cider ledde till helkväll och vi spontan-gick ut på Bluemoon som hade sommarpremiär. Härligt härligt allt jag har att säga! Huvudvärk idag, svar ja!Ostbågsälg någon?

En ingenjör klarar visst inte att gå förbi en påse ostkrokar utan att börja bygga saker.


Varför är gräset alltid grönare på andra sidan?

Är man på en plats vill man vara på en annan. Har man en sak vill man ha det där andra. Har man bestämt något så börjar man fundera på om man inte vill det där andra ändå. När ska man bli nöjd och belåten och fullständigt tillfreds med tillvaron?

Byt ut alla man i stycket till jag, så förstår ni hur man har det!Härliga helg!

SOL, SOMMAR, SISTA TENTAN SKRIVEN, LEDIG!!


För många avsked!

Det är så många avsked iår, jag menar det är redan juni och halva 2010 har gått och jag har vart tvungen att säga hejdå till flera personer jag tycker om av olika anledningar. Idag for Mimmi. Inte så att hon ska till andra sidan jorden men ändå. Hon flyttar till Stockholm gör hon. Och det är ju inte hejdå så värst för vi ses ju snart igen men ändå visar det ytterligare en gång att vår studietid i Karlstad är förbi.
Vemod är nog det rätta ordet.

Som avslut, (som inte är ett avslut) åt vi hambörjare på min balkong igår :)

Vart tror ni jag helst vill sitta?
Hur många koppar kaffe och hur många kokoskrisp kan man dricka/äta på en och samma dag?

Har inte svaret än för det är inte avgjort. Men kan säga at jag är uppe i två koppar kaffe och fyra kokskrisp redan och då har jag bara plugget i en timme. Återkommer med vidare resultat.


Jag är körd!!

Tentaångesten kom precis över mig. Tack ångest, kunde du inte kommit för några dagar sedan så jag fortfarande haft mer än två dagar på mig att rätt till problemet? Är det möjligt att plugga in en 15-poäng tenta på två dagar? Säg att det är det?! HELVETE! Och jag har bara mig själv att skylla. Dessutom jobbar jag imorn. Så okej, går det att plugga in på en och en halv dag!? Snälla du där uppe, kan du göra så det regnar imorgon??

K Ö R D


Lördag!

Eftersom jag fortfarande ligger lite efter tänkte jag nu berätta om lördag.

Lördag innebar dans, dans, dans. Och det vet ni ju alla hur jag känner inför sådant :D Det var medlemstävling och fest på min gamla dansklubb i Gävle och jag drog med mig finbesök från Karlstad för att gästspela på detta. Roligast på dagen var när min underbara söta Hanna kom tvåa på klubbmästerskapet (fast hon borde vunnit)!

På kvällen var det middag, skönsång, uppträdande och sedan dans till Gamblers (vet att flera av er redan ruskar på huvet, Gamblers vad är det för ett namn på ett band lixom). Men de leverarade i vilket fall inte. När man dansar bugg vill man dansa bugg. Inte popdisko. Tyvärr fångades inte så mycket på bild. Ska försöka sno lite bilder senare av andra, men fick iaf bilder på det lilla plojjuppträdandet kursledarna kokat ihop.
RSS 2.0