Sova? Sova!!

Idag är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Somna sittandes vid skrivbordet är ett alternativ. Fick springa till bussen. Hann in göra mig klar hemma så det fick jag göra när jag kom till jobbet. Ni vet, allmänt stressig morgon bar för att man snooza lite för länge. Men jag är ju så trött. Kroniskt trött ända sedan helgen. Har det något med helgen att göra måntro eller är det mörkret?

Något som piggar upp är kartongen med NötCreme som Mallan lämna efter sig. Hon är produktchef för denna fantastiska lilla godbit i påse! Och stolt över henne är jag! Mer nötcreme åt folket!


Känner mig glassig!

Har precis gjort min första aktieaffär åt en kund och tycker det är lite fränt!


För ett år sedan!

Träffade jag min älskling för första gången. Jag visste bara inte om det då...

Puss på dig mitt hjärta <3


Alla andra passar i det men inte jag!

Det var min åsikt om genomskinliga spetstoppar. Tills igår när jag tog steget och provade själv!Denna bilden fick bf igårkväll eftersom han är på andra sidan jorden känns det som.
Luleå närmare bestämt. Svinlångt bort, ja ni fattar!


Malin är här!!
Och det är ju fantastiskt roligt!!


Kisstanten

Jag vet att jag är hemsk som har gett henne det öknamnet. Men det är en dam som kommer in ungefäär en gång i veckan som luktar så fränt av urin att jag måste göra allt jag kan för att hålla andan medan jag servar henne. Nog för att jag ofta möter människor som luktar sprit, kiss och diverse men det här är verkligen något helt unikt. Tyvärr dröjer sig doften kvar i lokalen i över en kvart efter att hon lämnat lokalen också. Och det är inte så att hon är hemlös eller så för då skulle jag inte säga något. Utan tvärtom brukar hon ha en gubbe med sig som hjälper henne. Så då undrar man ju inte vad det är som gör att ingen reagerar och hjälper tanten!

Så där är den, dagens spännande uppdatering från jobbet! Over and out!

Vet ni hur det känns att ha en soffa och kunna titta på tv?

Det är minst sagt något man uppskattar på ett helt nytt sätt efter att man inte haft något av det sedan 1:a oktober. En och en halv månad utan tv och soffa! Men nu är väntan förbi, igår inveg jag och Elin med myskväll framför Desperates Housewifes! Supermysigt!Att vara en trevlig tjej!

Två av mina kollegor berätta precis att deras kunder sagt till dem att kontoret fått en sååån trevlig tjej i kundtjänst. Och det är ju visst jag som är denna supertrevliga människa! Jag som tycker jag mest gnäller över de kunder som kommer in här får nu lite dåligt samvete. Men tydligen är ju det inget som syns utåt eftersom jag är så in i ______ trevlig :D Så nu ska jag göra som kollegorna säger och sträcka på mig, fyra av några leenden till, diskutera väder och erbjuda kaffe till de som väntar innan vi stänger kontoret för dagen. För tydligen är det inte mycket mer än så man behöver göra!

Customer-service = My game!

Nu är det fredag igen!

Efter en ganska så tung vecka (läs bedrövlig) känns det som att fredagsmorgonen börjat i betydligt bättre ljus. Först fick man kramas en hel halvtimme längre på morgonen vilken numera känns som en otrolig lyx. Sedan kommer man på jobbet och Flamingokvintetten gästspelar i nyhetsmorgon så jag räknar pengar och trallar till dansbandsmusik innan öppning. Ett kort samtal med Malin Mallan Engblom hanns med också med planerande inför nästa helg då hon för första gången gästspelar Karlstad! Inte nog med det, vi själva har inte heller setts på nästan ett och ett halvt år! Skandal!! Det är inte bara Malin som kommer till Karlstad denna magiska helg utan flera andra av mina favoritstjärnor kommer också vara på plats så succén är ett faktum!

Så nu är det bara några timmars jobb kvar innan helg och jag känner mig på rätt gott humör! Skak anske gå in pch boka en resa till Spanien också för att krydda dagen lite extra!


Precis som jag förutspådde!

All snön gör att folk inte tar sig ut, jag har haft tre kunder sedan vi öppna.. Suck, detta kommer bli en låång dag!

From the office!

Sitter på kontoret och är en lite sämre arbetare då jag ju sitter och skriver på bloggen. Destobättre är jag ju redan färdig med alla min sysslor som ska göras innan vi slår upp portarna för kunderna så har inte speciellt dåligt samvete!

Snön vräker ner här utanför så frågan är hur många kunder som ens vågar sig hit idag! Jag jobbar nämligen just nu på ett ltiet kontor en bit utanför Karlstad. Vilket gör att visa dagar är enormt luuugna! En person som jag som helst jobbar udner press, även om jag klagar då också, har mer eller mindre börjat klättra på väggarna!

Men nu fråga min kollega om vi inte ska ta en morgonfika, å det vill jag ju såklart. Har ju bara druckit en kopp kaffe hittills idag! Later!

Jag vet att vissa av er tänker "men SUCK!", kan hon skriva om något annat!

Men det första inlägget för att sammanfatta de senaste tre månaderna är att jag har fått mig en man, en man som låter mig få båda ovansidorna på frökusarna till frukost bara för att jag tycker de är godast. En man som skruvar ihop möbler och öppnar dörren i bar överkropp när jag kommer hem från jobbet. En man som lämnar lite varm mat på spisen utifall jag är hungrig när jag kommer hem från träning. En man som låter mig få ha utbrott varje morgon när jag "INTE vet vad jag ska ha på mig!!" utan att höja på ögonbrynen(mer än att han byter rum kanske). En man, som säger han saknar mig, om jag så bara varit borta en timma...

Det är min man det, och han är orsaken till att jag fått mindre tid till att blogga! :)

Inte kan jag hantera en Mac heller så ni får leva med att bilden är sne!

I'm back!!

Eftersom jag nu kan räkna antalet klagomål över brist på bloggande på mina båda händer är det nu dags för en comeback! Det har  hänt så otroligt mycket i mitt liv de senaste månaderna så jag var lixom tvungen att ta en paus för att hinna med allt. Desto mer har jag ju att berätta nu!

Så vart ska jag börja?


RSS 2.0