Lite blandat från Midsommarhelgen

Midsommarafton firades i Trollhättan hos finaste Maria och två av hennes tjejkompisar där alla de tre firade att de kommit upp i den anrika åldern 25. Som tur var då vädret inte var vår bästa vän så fanns även möjlighet att vara inomhus. Så kvällen blandades av ut, in, ut, in och ut igen precis så som en svensk midsommar ska vara :)
Restan av midsommarhelgen firades med välbehövlig vila ute på en ö i vänern tillsammans med svärfamiljen.

Mer räkor åt folket!

Min pojkvän säger att jag bara bloggar när jag är ensam hemma. I så fall kan jag inte ha vart ensam på väldigt väldigt länge. Men det stämmer, ikväll är jag det! Ligger här på soffan, undviker att städa vilket vore välbehövligt och försöker undvika att glutta ut på det under, underbara vädret utanför fönstret!

Visst är det typsikt att man inte lyckas pricka in en sådan här vecka i sin semesterkalender? Men livet är ganska underbart ändå. Kvällen blir ju så mycket längre, så fast jag inte kom hem förrän sju idag från jobbet känns det inte som att dagen är över längre så som det gjorde förr.

Igårkväll var vi på supermysiga ankdammen med Elin och Pierre och avnjöt räkfrossa och ett glas vin. Verkligen underbart. Finns få saker som slår soliga dagar nära vatten i gott sällskap. Vill va ledig, vill va ledig, vill va ledig!!

 

Ankdammen i Karlstads inre hamn


RSS 2.0