Nu börjar det bli så färdigt så ni fattar inte!Sovrum check
Vardagsrum check
Gästrum check
Avflyttad andra lägenheten check

Så himla gött känns det att vara på plats och faktiskt ha några rum att röra sig i också! I helgen blir det bara plock och pyssel samtidigt som jag ska rehabilitera mig efter en veckas sjukdom. Då vi inte haft några vikarier på jobbet och fler sjuka blir det lite tajt på ett litet kontor så jag har jobbat på trots att jag kanska borde vilat hemma. Men nu är det helg och jag längtar så att bara få vara ledig och greja med lägenheten :)

TGIF!


Nu blir det rött!
Nästa rum är påbörjat! För första gången bröt jag ihop igår och kände att vi kommer aldrig bli färdiga!! Främst för att vår vardag är späckad utav aktiviteter som det är ändå och dessutom ska jag på kurs nästa vecka med jobbet som jag helt glömt bort. Går några dagar till bort.. Men men, tur att jag har en starkare bättre hälft som säger "jag fixar det här jag gumman, du ska inte vara orolig". Dessutom hade den snorkiga tanten på färgaffären räknat fel när vi beställde tapeterna så en rulle saknas. Suck säger jag och ska försöka tänka bort hålet i väggen tills nästa last kommer.


Hon är fantastisk!

Ni kanske inte slaviskt följer "so you think you can dance" som jag gör. Men om ni sett någonting alls denna säsong kan ni inte ha missat denna fantastiska dansare. Hon är så otroligt grym och har inte gjort ett enda felsteg under hela säsongen. Välförtjänt kammande hon hem segern också, och fick ingen mindre än Lady Gaga att jubla av beundran.

Här är en av många favoriter av hennes alla nummer, enjoy! 

Kunde inte hålla mig.. Här kommer en favorit till!

 


Första rummet färdigt!!

Jag är ledsen men min värld består just nu av renovering, renovering ovh renovering. Jag har blivit kass på att svara på sms, bli inte förvånad om jag inte ringer upp på flera timmar, jag står nämligen i snickarbrallor och grejar varje ledig sekund, täckt av målarfärg och damm så att jg inte kan ha telefonen med. Men så roligt det är när man äntligen ser resultat! Och så stolt man är när man gjort precis allting sjäv!! Vi är tapetseringproffs nu jag och darling. Tänkte i helgen att vi har ju baske mig inte tid att vänta tills nån lär oss så vi testade att göra själva utan utbildning. Pang bom så blev rummet färdigt!

Vi valde dock att starta med gästrummet som övningsrum så vi inte fördärva nåt annat rum det första vi gjorde. Såhär blev det!
Saknar mina brudar!

Som attan!! Har vart otroligt bortskämd i flera år när vi vart samlade allihopa. Nu är vi så långt borta, för långt borta från varandra. Men man får försöka var duktig och boka in lite roliga happenings! Och just nu smids planerna för en gemensam Londonweekend! Jag som inte vart där sen jag var 15(?) ser fram emot det som ett litet barn. Mest av allt ser jag nog fram emot att få fnittra och prata strunt tillsammans med underbara vänner. Å så lite shopping såklart..

Så om nån har några bra Londontips, boende,restauranger osv får ni göra höra av er :)

Imorse när jag öppnade min sminkväska låg däri ett litet paket.
Någon har hört min klagan över att jag är så fattig den här månaden att jag inte ens har råd att köpa en ny "cover all mix" från Makeupstore utan istället gräver ur det absolut sista varje morgon eftersom jag inte kan leva utan den. Men nu ska jag inte klaga mer för nu har jag en sprillans ny som dessutom kom i en fin guldförpacking!

Det är vardagsromantik för mig, tänk så glad jag blev!


AW, bilbesiktning och dansuppvisning.

Igår var det AW med jobbet som startade med bowling och sedan middag. Tanken var väl för min del att jag tänkte gå hem lagom efter middagen men ju mer vinet flödade desto trevligare fick vi så inte bangade jag när "ungdomarna" fortsatte vidare till Koriander där jag dessutom bjöds på universums godaste drink.

Rasberry Fiz hette den. Magisk.Som ni förstår slutande kvällen inte alls klockan 22 som jag räknat med. Lida för det fick jag imorse när bilen skulle besiktigas 9:20. Räddaren i nöden alias BF fick med andra ord hoppa in och köra min bil dit där den tack och lov gick igenom prickfritt!

Men dagen var ju inte slut där. Klockan 11 hade vi på schemat att deltaga på Billeruds 80årsjubileum i form av dansuppvisning. Trots aningen huvudvärk gick det faktiskt riktigt bra och när sista uppvisningen var vid 15 hade vi nästan nåt toppform! Mellan visningarna kunde man passa på att se på monstertruckar och dyligt. Tror aldrig Grumsborna levt upp så mycket!!


Hur var Spanien?

Den mest romantiska resan jag någonsin vart på. Långa lediga dagar tillsammans med min älskling utan stress och måsten. Vi hade det så otroligt mysigt bara vi två att vi helt glömde bort kameran till och med. Men någre få bilder lyckades fastna så här kommer dem.

Trodde inte det var möjligt men jag blir faktiskt mer och mer kär för varje dag som går.
Han är min prins <3


RSS 2.0