Domarpremiär!

I lördags var jag och Björn för första gången domare på en danstävling! Vi är hemma i Gävle och det är min gamla moderdansklubb som håller medlemstävling. Hur kul som helst var det men samtidigt ganska svårt att bedöma när det i vissa fall var väldigt jämt. Mycket bra arrangemang iaf som avslutades med medlemsfest på kvällen med god middag, dans och vin hela natten lång!


Ibland önskar jag..

.. kunde klona mig själv! Å vad jag njutit av att få gå, direkt från jobbet, ut med tjejerna flera dagar i rad. Är ju det jag saknar allra mest sen "alla" flyttade från Karlstad. och ibland inser man inte hur mycket man saknar nåt förrän man gör det igen! Som sagt, nån som kan greja det där med kloning för det finns minst tre ställen jag vill vara på helst samtidigt!

Myskväll i Gbg!

Ligger på hotellrummet efter några timmars fika med min allra finaste Maria. Överväger om jag ska va hurtig och gå till hotellets gym eller om jag helt enkelt ska öppna pluggböckerna. Är inte så roligt att bo hotell som man kan tro när man inte har sin älskling bredvid sig. Tänk att man saknar honom så så fort man åker hemifrån!

Man blir iaf styrkt av att få träffa sina fina vänner som man saknar så i Karlstad! Glömde ta en bild idag så jag bjuder på Maria från i påsk istället när hon var med och invigde vårt kök :)


Ingen bra student!

Visst det var två år sedan nu jag tog "studenten" från universitetet men inte trodde jag det skulle gå så fort att bli en latmask! Som jag nämnt händer det mycket just nu och för ungefär en vecka sen blev det bestämt att jag ska iväg på Swedsec-kurs. (För er som inte är finansnördar kan jag berätta att det är en licensiering man tar för att få hålla kvalificerad rådgivning inom sparande.) Hur som helst är den ganska tung och innan första kurstillfället som är redan på måndag ska jag ha gjort lite förstudier på ca 30 timmar. Jag har gjort tre. Ändå ligger jag på soffan framför tvn och får inte tummen ur. Funderar till och med på att storstäda...
Idag fick jag fin uppskattning!

Och det var inte från min pojkvän...


SMGULD SMGULD SMGULD


Mycket viktiga beslut nu!

Har många beslut att fatta just nu. Jag grubblar och jag grubblar men framförallt hoppas jag Brynäs skärper sig snart och tar hem guldet. Kan de, kan jag!


Full fart!

Här är det full fart och händer verkligen massor av grejer just nu. Så mycket att jag inte hunnit uppdatera er om det! Men här kommer en början. Har idag stått på Hotspot som arbetsgivare istället för student. Verkligen superkul!! Nu ska jag ta med mig mannen och gå på banketten också. Arbetare som jag är gissar jag dock det blir en tidig kväll..


Kattvakt

Vi övar oss på att vara kattföräldrar. Det är goaste Mischa Nygren Rattfelt som ska bo hos oss några dagar :)


Magkatarr

Precis vad jag behövde. Tack så mycket. Dags att sköta om min stackars kropp!


RSS 2.0