29:e Februari

Är det idag man ska passa på att fria?
Eller ska man ha is i magen och hoppas han hinner fria innan nästa skottår...
Kontoret har startat Lchfpakt!

Jag är redan såld. Spännande att se om det ger resultat. Kan säga jag inte tänker följa det blodigt men har för avsikt att sluta med mitt stora mack- och skräpmatsätande! Skulle det ge lite resultat på midjemåttet som ökat kraftigt under renoveringsperioden är det ju bara ett plus!

Dessutom får man ju äta sjukt mycket godsaker i den här dieten :)
Både Ho och Spis!


Sorgligt avsked av Sandgrund

Som ni säkert vet har kommunen köpt upp antika Sandgrund där BluemoonBar huserat hela min Karlstadtid. Nu ska det bli konstmuseum .

Vi ville iaf passa på att fira av Bluemoon med stil och eftersom trycket var stort var vi där redan vid tio för att avnjuta fyrverkerier i samma storlek som nyårsnatten. Kön var hur lång som helst men Ninnie lyckades på nåt sätt få in oss på vip:en trots att det kvällen till ära inte förekom någon lista och flera före oss fick slokandes lämna kön. Väl inne njöts det av helt fantastiska drinkar och vi dansade hela natten lång ända tills sista dansen spelades vid halv tretiden. Tror aldrig jag vart så länge inne på en nattklubb. Självklart stod vi även längst fram och fick sjunga i micken till Markolio som var kvällens happening. Haha han körde fyra hits tror jag innan han drog sig tillbaka och gick loss på vodkan (jo vi såg honom hämta ut en hel flaska från baren). Hur som helst var kvällen mycket lyckad och jag kommer sakna kära månen sjukt mycket!


Det blev en prinsessa!

Grattis Kronprinsessan och Prins Daniel! Inte mer än att man nästan fäller en tår här i morgonsoffan! Hoppas de släpper bilder snart :)


Igår hade vi aw med jobbet!

Bio, middag och trevligt sällskap! Vi såg en gång i Phuket och jag blev väldigt positivt överraskad! Se den!!

Medan jag "jobbade" var Björn hemma hos oss och jobbade han också! Vi har en bänkskiva :D


Igår när jag kom hem från kursen snorig och trött efter ett försenat tåg möttes jag av det här:

Han är allt bra fin min man och vet vad jag behöver!


Alla <3ans dag

Och jag sitter på tåget bort från min älskling på väg till Sthlm och bolånekurs i dagarna tre. Men jag tror han vet ändå att han är det bästa som hänt mig och att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan honom. Jag menar, bara tre dagar får mig att längta ihjäl och klättra på väggarna!

Älskar dig honey!Bra dansdag igår!!

Okej de är inte alla mina. Men en tredje plats i Vuxen där jag fick dansa min första slowrunda är tillräckligt för att jag ska vara sjuk nöjd :D

Att Rocksulan blev bästa vuxenklubb och Hammarö bästa junior var inte heller fy skam!

Dessutom fick svärmor och svärfar kliva högst upp på pallen i Vuxen +35 vilket var helgens roligaste vinst :)


Plötsligt inser man att man är vuxen


Konversation i bilen med Jocke 23 år, student, singel och extrajobbare hos oss på väg hem fredag em.
- Fan alltså, vet inte hur jag ska göra. Är ju Rebecka och Fiona på nöjes ikväll. Hade inte tänkt gå men nu ska ju alla ut. Tur iaf det är på en fredag för på lördagar är det ju bluemoon.. Men jag skulle ju försöka ta det lugnt den här helgen..

Åsa snart 27, sambo och arbetare suckar och utbrister
- Ja jag minns också när det var ett undantag att ta det lugnt en helg. Nu är undantaget när det blir fest nån gång i månaden för att nåt särskilt händer och utgången inte bara är en anledning för att man inte har nåt att göra på helgen.. "Jag minns när jag var som du"

Booom, gammal, "vuxen" och tråkig! Det är jag det!

Imorn danstävling.


Tre timmar...

Till säsongspremiären av Project runway!!!


Ser på familjen annorlunda

och samlar på mig lite tips med tanke på de åtta barn Björn påstår vi ska ha. Ja vi ska lixom köra tvillingpar åt gången så vi hinner samla på oss ett eget band innan fyrtio..


Vi har ett vardagsrum det går att bo i!!

Igår slet vi som djur hela dagen för att få ordning. Och det börjar faktisk ordna upp sig! Idag sliter grabbarna i köket medan jag ansvarar för att tvätta i princip allt vi äger. Blir lätt så när man inte haft tvätt-tid på en månad..,Vad vi ägnar oss åt en lördagsmorgon

Bär en regel från byggmax hem till herrhagen :)


Vi koste oss i helgen!

Men den enda bilden jag lyckades ta var när vi kom till hotellet. Så jag väntar med spänning tills någon annan lägger ut bilder från kvällens festligheter så jag kan sno dem :)

Helgen började iaf med en tågfärd ner till Göteborg där vi blev bjudna på lunch hos Maria och Roy! De hade en så otroligt fin lägenhet att jag nästan börja ångra att vi köpte ett renoveringsobjekt istället för en nybyggd lägenhet...

Sedan fortsatte färden till stan där vi skulle gå på systemet innan de stängde kl 15.. Bi kom dit kvart i småstadsbor som vi är och får helt panik då det är låång kö för att ens komma in på systemet. Men vi hann som tur var då Pierre och Elin som rest från Oslo hade fått torka ut helt annars..

Vidare avslutades kvällen med festligheter hos Sandra som hade en något försenad inflyttningsfest. Väldigt väldigt trevligt och massor av nya bekantskaper :)

Söndagen avslutade vi med att försöka få i oss den goda hotellfrukosten trots att vi var aningen slitna..

Som sagt, hoppas på bildbevis inom kort!


RSS 2.0