Välkommen tillbaka till renoveringsbloggen

Idag åkte vi till vårt stammishak Ikea och fyllde på med prylar.. Självklart upptäckte vi sen när vi rev upp några kartonger att vi saknade saker och att vissa delar var kantstötta. Blod, svett och tårar är det enda jag kan förklara känslan över köket med. Mest tårar för egen del den här veckan.. Tur att jag har en fin pojkvän som står ut med mina utbrott!

Imorn får vi dock vila och samla krafter från våra underbara vänner i Gbg! Ååå så jag längtar efter dem <3


När man är trött på allt prat om S nya partiledare blir man glad över en politiker som koncentrerar sig på något annat!

Därför blir jag så glad när Anders Borg är med på Nyhetsmorgon. Han är så kunnig, tydlig och kompetent! Känns tryggt att han roddar vår finansmarknad :)


Man vet att han verkligen känner en när..

Han säger att jag även kan få lägga in hans räkningar i förskott så för han bara över dem sen om två dagar när lönen kommer.

JA jag tycker det är roligt att betala räkningar :) Att pengarna tar slut däremot tycker jag inte är så kul!


Ja, jag är lite av en sur gammal tant..

Ser på "Så ska det låta" och blir irriterad på den så kallade artisten som är med som jag aldrig hört talas om men som påstås ha sålt fler album i USA. Det kan ju bara vara för att folk råkar ta hans skiva av misstag när de egentligen är ute efter John Mayers album. Ja han heter nämligen Jamie Mayer.. I övrigt är programmet så riggat att det inte alls är kul längre, bytakanal.nu


Konsten att som tjej unna sig nya skor..

- Jag har ju faktisk 500 kr kvar att leva på till lön om en vecka.. Skorna har kostat 900 men kostar nu 450...
Varav mamma räcker mig en hungrig och säger - Nu blir det ju bara 350, det räcker ju lätt med 150 kr till mat nästa vecka..
- Ja och vi har ju ändå inget kök så vi äter ju ändå inget.. Skorna däremot kommer ju hålla flera månader framöver!

Taget, å här är de nu, mina nya finingar med ullfoder så jag slipper frysa när jag går hungrig i nästa vecka.. :)


Att gå hungrig

När man levt utan ett kök i snart tre månader, längre om man räknar vårt brandgula 50talskök som satt här när vi flytta in, det köket kanske vi laga mat på iaf 5-6 gånger, så börjar man lära sig hur det är att gå hungrig. För det finns inte ens en liten kokplatta man kan koka nudlar på eller ens en micro man kan tina fryspizza i.. Nej är man hungrig såhär på tisdagskvällen får man leta sig ut och köpa pizza, kebab eller kinamat för alla dagar i veckan tredje månaden i rad. Jag är bitter är jag och jäkligt hungrig!!!


Årets första!

Semla, blev inskyfflad i gapet på måndagsfikan...


Morgonens ilandsproblem

Kliva upp efter sovmorgon och ta med sig täcket för att bädda ner sig framför tvn i soffan och sedan inse att man är superhungrig men det är alldeles för kallt i lägenheten för att man ska orka ta sig ur från värmen under täcket och gå till kylskåpet.


Nu är första modulen på plats

Nu börjar det roliga :)


Vi har golv!!!!

Titta vad fint!!


Vi tog en spontanare!

Åkte ut till Hammarö och hälsa på Lina med familj för att uppdatera henne på jobbfronten.. Händer verkligen mycket på jobbet just nu! Så alltså inte så lätt för en som är mammaledig att hänga med. Passa på att skvallra om andra "skitsaker" också när vi var där'

Självklart passa vi på att snooza lite på bebis också så Björn står ut att vänta några år till ;)


Underbar dag att vara ledig på!

Kortveckor borde det vara fler av! Så fantastiskt fin dag idag att det blev en långpromenad med familjen Hansson..


Fick tips!

Min fina broder tyckte det var alldeles förskräckligt synd om mig som är alldeles ensam så han skicka mig tips på roliga klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=3iN9RhdVWK8&feature=youtube_gdata_player

Haha ska be Björn prata som George när han kommer hem!


Ensam hemmakväll för mig...

Innebär onepiece, ulltofflor och rostat bröd med ost till middag! Seså SJ, se till att få igång tågen nu så min kille kommer hem till mig igen!


Det är något knas med min mobilblogg!!

Därför har typ inga inlägg registrerats över jul. Så hoppas det går bra att allt kommer lite hullerombuller nu när jag verkar få ordning på det!

Vi passade på att dansa bort lite julmat

image description

När vi var på besök i Gävle fick vi äran att joina Hanna och Jimmys träning. Verkligen skönt att röra sig lite efter all julmat!


RSS 2.0