Borta bra men hemma bäst!

Titta vilket fint hjärta jag fick när jag kom hem! Och han har gjort det alldeles själv. Min fina älskling, så skönt det är att vara hemma hos dig igen!London baby!!


Jag och Älskling ska på Black Sabbath!!

Fredag 25:e maj, Stockholm Stadion, smäller det!

Tack fina baby för att du fixat biljetter!
Ska till och med ta på mig en hårdrocks-tshirt bara för din skull!
Vad man kan ägna sig åt en söndag


Dålig lördag

Lördagen är garanterat veckans favoritdag för många, så även för mig. Men när man vaknar 04:03 av en helt sanslös huvudvärk och tvingas väcka mannen för att be honom leta reda på migräntabletterna är inte
lördagsmorgonen lika mysig! Fyra migräntabletter senare har jag fortfarande inte tagit mig ur sängen och får snällt ligga här i mörkret några timmar till.. Kul helg.


Om en vecka vid den här tiden..

Strosar jag på Londons gator med de bästa!
Längtar <3


Dagens fakta från Wikipedia

"Den första bankomaten i Sverige togs i bruk den 6 juli 1967" Med andra ord skulle jag inte ville kalla det här med bankomat och kort en nymodighet. Bara så ni vet alla bakåtsträvare.

Min nya kärlek

Vet att väldigt många av ett säger "det var väl på tiden??" men ja, jag är så gammal att jag väntat med att köpa min första iPhone tills nu men är precis lika barnsligt förtjust ändå.


Hemma hos oss

Vi håller på att riva vårt kök. Såhär ser det ut just nu.. Kanske inte riktigt det man drömt om..:)


Mobilnerds

Jag har skaffat ny telefon! Så nu ska jag ge mig om i matchen och mobilblogga :) än går inte mobben att ringa med men blogga det kan jag..


RSS 2.0