Nu tjejer håller vi ihop!!

Å ingen av oss går nånsin hem ensam till den där jäveln är tagen!!

http://www.tv3.se/content/misstaenkt-serievaldtaektsman-haerjar-i-karlstad


Ja vad säger man?


Hur?

Hur kan jag ha hållt upp med dansen så här många år egentligen?? Spelar ingen roll hur skit kasst humör jag är på när jag åker dit, när jag väl är där glömmer jag hela världen utanför och bara tänker på dans! Så skönt att få rensa huvudet ibland, älskart! Men nu är man ju hemma igen så back to reality!

Nitar o läder

Nu är nitbälte och armband inlånat så att Punkoutfiten för morgondagens fest börjar ta form :)



Well done

Är man så dum att man bränner rostmackorna för att man trycker i dem en extra gång då de inte var tillräckligt rostade första gången får man allt skylla sig själv och äta dem ändå..




Mmmm,  gott vare! Not!


Busy day

Har precis kommit hem från en heldag i skolan och slänger i mig två rostmackor innan jag ska fara på bugg :) Halsen är fortfarande roslig men vägrar acceptera det och ville inte missa varumärkeskonsulten som besökte oss idag! Verkligen givande och intressant, man kanske skulle ta och bli det också, haha börjar få många yrken på min lista nu jag! Framför allt var det ett bra avbrott i våra projekt då vi för tillfället kört fast lite och behövde ny inspiration! Nästa vecka ska en av de andra grupperna åka till London i fyra dagar för research så vårt största mål för tillfället är att komma på bra och viktig research vi också måste göra, helst då utomlands! :D

Näe nu måste jag hitta nåt att dansa i, så svårt det där när man inte längre kan dansa i träningskläder utan vill passa in med kursarna som de flesta har jeans på sig. Bara det att då svettas jag ju så förskräckligt...

Å Grattis till Martin som hade namnsdag igår och grattis till min bror Mikael som har namnsdag idag! :)

Självömkan

Faen synd om mig, både ont i halsen å örat nu, och ingen som tar hand om mig :(


ÅRE

Som plåster på såren av att jag har ont i halsen idag muntras man minst sagt upp av att vi bokat in en skidsemester till Åre v. 5! Åtta underbara flickor ska tränga in sig på 60 kvadrat och två toaletter och ha det hur bra som helst :D Can't wait!!


Bakslag

Alltid när man är pepp och kommit igång med träningen sker ett litet bakslag. För mig kom det nyss när jag börja göra mig i ordning för ett step up pass och helt plötsligt fick mer o mer ont i halsen att jag till slut bestämde mig för att det nog var säkrast att skippa. Har ju kännt mig lite hängig hela dagen och fick hälla i mig två koppar kaffe för att ens orka möta min projektgrupp imorse fast jag sovit nästan tio timmar.

Så nu vilar jag på soffan då det händer alldeles för mycket skojsigt i slutet av veckan för att jag ska ha tid till å bli sjuk! På torsdag är det tackfest med punk-tema som gäller å förhoppningsvis lyckas jag tvätta ur den tilltänkta gröna hårfärgen till på fredag då kosan styrs mot Stockholm och Johanna :)

Desperates is back!

Nästa tisdag, den 6 oktober börjar äntligen desperetes igen, som vi väntat och längtat!



Myshelg

Massa god mat intogs!



Å så blev det lite shopping..



Å pappsen skruvade ihop den lilla byrån äntligen så den nya lilla lampan fick plats på!



Sedan var det väldigt trevligt att gå morgonpromenad en söndag kl 9:00 genom Karlstad och möta diverse eftersläntare från Lördagens festligheter på väg hem :)


Shopping idag

Shoppat ny jacka idag och en bordslampa :) Ja det var vad shopping med päronen gav utdelning till, mycket nöjd :) Nu mys i soffan medan pappa skruvar ihop min byrå som jag skulle ha skruvat ihop för flera veckor sen! Så härligt att ha besök! Lite planer inför framtiden har diskuterats också, spännade spännande!

Laater!

Afterwork blev till GuitarHero som blev til utgång




Rock on!
Blev inga bilder från utgången dock för var mest idioter ute som stämplade mig på fötterna så jag knappt kan gå idag!


Afterwork!

Usch finns det nåt mer nervöst än när en person ska bedöma en? Har precis vart på intervju och tyckte det gick bra, var avslappnat och vi småpratade mest, inget korsförhör alls. Men så nu när man kommer hem och går igenom allt i huvudet börjar man fundera på om det verkligen gick så bra. Å nu ska den här människan bedöma om man var trevlig och bra nog och det får man veta först nästa vecka. Hua!

Näe bara att koppla bort detta nu och dra på Afterwork. Hoffman Circus spelar, har för mig att de är ett bra afterskiiband. Lika bra vi börjar värma uppe inför den planerade Åre resan :)

Fredag morgon

Tog veckans första sovmorgon imorse och det var underbart skönt. Däremot är det mindre roligt att man vaknar med ett ryck av posten som smäller in genom brevinkastet. Ovant att få posten direkt in i dörren! Blir lika rädd varje gång den dundrar in!

Å idag har välbehövliga csn ramlat in på kontot, detta ska firas med fika och shopping på stan med Elin :)
Sen bär det av på arbetsintervju och efter den Afterwork med flickorna, en ganska härlig fredag skulle jag vilja säga! Och imorgon kommer päronen på besök så kanske bäst man kör ett extra varv med damsugaren också!

Utmaningar!

Varför älskar vissa utmaning och andra blir svettiga och bryter ihop? Jag är definitivt en av de först nämnda. Har under förmiddagen vart med på min första guidning och det gick ju bra. Men så saknas det personal till eftermiddagen så vem hoppar in och tar en egen grupp utan att kunna ens hälften av tillverkningsprocessen? Jo just det, det var jag ja! Men vill man komma nånstans här i livet lär man visa framfötterna så nu ägnar jag lunchen åt att plugga på, det här ska nog gå bra det :)





Ge mig vinter!

Okej okej, jag är jättenöjd över att det äntligen blivit höst och finta vackra färger på träden men det är ju ändå nåt med vintern, å då speciellt fjälllivet! Finns det nåt härligare än att vakna upp en solig vinterdag med gnistrande nypistade backar som bara väntar på en? Man kastar sig ut o har en heldag i backen som avrundas med afterskii och sen bastubad för att vara lagom lullig till dansgolvet på kvällen :)

Oh yeah, inte konstigt det kryper i en när flickorna börjar planera en tur upp till Åre vecka 5 :D


Vill beställa mer sol än vad det var den här dagen i alla fall!


En överaskning idag

Åt skogen med all nya cybersätt att uppvakta en kvinna på. Det finns absolut inget,
å då menar jag inget, som slår de traditionella sätten, för vem blir inte sprudlande glad o får lyckokänslor i magen när det kommer nåt sånt här på posten helt oväntat?




Tack gulligaste M, nu ligger du allt på plus ;)

Tusan gubbar, upptäckte precis att jag inte äger nån vas, bara att bika ner på stan och köpa direkt!


Vad gör man för att lysa upp höstmörkret?

Jo man börjar dansa igen, hade helt glömt hur mycket energi jag får av dansen. Studsar på små lyckomoln så till den grad att vi ska gå igen redan imorn, slå på stort och gå steg tre :)

Näe nu ska jag till Sara och äta scones och dricke te å på samma gång planera nyårsfest, nejnej. inte riktiga nyår utan nytt skolårs fest! Mer om det senare!

Frivilliga?

I mitt skolprojekt behöver vi just nu ett gäng frivilliga i åldern 20-30 som skriver dagbok om sin vardag i en vecka. Inget komplicerat utan bara skriva ner lite vad man gör, äter och tänker på en dag, ptja typ som att blogga :) Så jag behöver två frivilliga för detta research projekt nu!

Tack snälla gulliga ni, visste jag kunde räkna med er!


Pengar rullar in som det ska nu..

Kompis det går bra nu! Eller ptja, rullar inte in riktigt än men kanske inom snar framtid :) Ett extrajobb jag var på intervju för i början av sommaren men inte fick har plötsligt ändrat sig och undra om jag kan komma och träffa dem redan på fredag!
Såklart jag kan! Mitt andra nya jobb verkar ju ändå inte ha så många tider som jag vill jobba så lika bra att ta två jobb! Ska inte ta ut nåt i förskott nudå utan ska dit först på fredag så får vi se hur det går.. Minns ju knappt vad jobbet gick ut på så kanske bäst att sätta sig in i det lite först!

Annars har jag haft en förmiddag i skolan för att sedan ha premiärtur i gymet med Anna. Gick väldigt bra faktiskt och var inte så läskigt heller så ska nog våga mig dit alena på dagtid framöver i vart fall när det inte är så mycket folk. Tråkigt bara att man får gå tillbaka till femkilos vikter på alla maskiner så svag som man blivit! Så går det när man inte har supertränarn Martin som coachar en! Bara att bita ihop nu och köra jänrnet!

Börjar redan om några timmar med att gå på buggkurs igen, träna två gånger per dag är lika bra!
Två jobb och två träningspass per dag, yes nu kör vi!

Jajjamän!

Eller har iaf börjat städa, grovjobbet, å så har jag tvättat och diskat å sen tagit paus för lite Aerobics på Sats, verkligen härligt! Så nu har jag bara att damsuga och skruva ihop byrån kvar att göra för att dagen to-dolist ska vara klar :) Bäst att få det avklarat innan Svenska Hollywoodfruar som man ju måste se. Älskar att så många inte har nåt bättre för sig än att hata de här brudarna, herregud njut i stället, det är ju underhållning!


Allas prat och hatobjekt för tillfället


Imorgon SKA jag

Imorgon ska jag storstäda lägenheten och skruva ihop nattduksbordet som jag köpte för över en vecka sen på Ikea. Ja imorgon ska jag, ska!             Ska!

Mår illa

Sitter på busen från Oslo till Karlstad och mår illa som vanligt. Hela mitt liv har jag alltid mått illa på bussar å idag är uppenbarligen inte ett undantag! Dessutom avskyr jag passagerare som får för sig att äta nåt konstigt illaluktande när de åker buss. Tycker man måste ta hänsyn till att vi lättåksjuka mår ännu mer illa när det stinker av alla möjliga olka matsorter. Usch fy och blä, tur jag är framme snart!

Så himla skönt har det vart att ha en "vit" helg utan festande. Kroppen behövde det minsann och känner sig minst sagt laddad för träning imorn! Nä bäst jag börjar kolla framåt nu innan middagen min kommer upp igen!!


Mera Män

HAhaha vad ska man säga, inte så inövade trots allt men vad gör väl det?
Vi hade ju iaf kul :)



Dirty dancing

Har blivit övergiven i soffan för somliga jobbar men upptöckere till min stora glädje att Dirty Dancing börjar om en timme på ettan :) Den filmen går ju aldrig att tröttna på! Anledningen till att den visas är ju mindre trevlig med tanke på att Patrick Swayze gick bort i dagarna. R.I.P.

Annars har huvudvärken tagit knäcken på mig idag, väldigt skumt, jag som inte ens var full igår. Men det är väl ett tecken att det är ett smart drag att bara chilla i helgen, känns välbehövligt :)

Jobbar på att ladda upp videon som spelades in på vårt spex under sittningen, gick ju inte riktigt som vi tänkt oss men är ändå enormt roligt att titta på i efterhand, haha iaf för oss som var med!

Nu äre bäst jag börjar ladda upp med godis inför filmen!


Juiceprovning

Igår hade vi juiceprovning av olika anledningar och det var väldigt trevligt :) För mig blev det lugnt dock och en kortissväng på krogen för att sen gå hem och nanna för om nån timme nu ska jag ta tåget till Oslo för en lugn helg i mysbyxor :)



Kvällen i bilder

Kvällen började mycket bra, fick trevliga dater och en bra förfest, maten smakade bra, vårt spex gick skapligt, och Birka vår Nollegrupp tog hem de finaste priserna.


Kvällens look


Jag och Anna dricker välkomstdrink


Johanna vår underbara Birka nolla vann priset för  Årets Nolla


Tjejerna tycker det är dags att sätta fart på partyt..

Men för min del blev det inte så värst fart på partyt och kvällen slutade inge vidare. Men man kan ju inte få allt, all in all var det en bra kväll med massor av trevliga människor!


Nollephest förberedelser

Idag är det Nollephest aka finsittning och cocktailklänningen åker på. Har bara ett jätteproblem just nu och det är att varje gång man lockar håret så lixom tröttnar man halvvägs igenom ruffset och hur man än gör blir aldrig båda sidor lika. Såhär ser det ut för tillfället, ett enda virrvarr, vet inte hur jag ska få ordning på det!



Inför kvällen har jag tyldigen dessutom inte bara en blind-date utan två så hoppas verkligen en av dem i vart fall är social. Har ju tidigare år både lyckats gå med en tråkmåns och en som däckade under förrätten.

Well, bäst att få ordning på mig själv nu! Ni får se resultat senare!


Inspirerad

Idag har jag träffat en inspirerande person och fått massa inspiration på massor av sätt! Yes så härligt det är, jag ska banne mig också bli successful :)

Nu lär jag skynda mig att äta och fara på bugg! Hörs sen!

Härligt härligt!!

Så härligt det var att träna, aerobics gick vi på och såg ut som tre tomater närr vi var färdiga men vad gör väl det?? :) Känner mig nöjd där jag ligger på soffan nu med gott samvete och knaprar riskakor! (har helt plötsligt fått ett obeskrivligt begär efter riskakor och äter fem per dag, normalt?). Ikväll är det premiär för svenska hollywoodfruar på tv med, verkar ju så stört så man lär se det!


Träningsdax

Äntligen, idag blir det träning träning träning, som jag längtat! Ingen förkylning i världen kan längre stoppa mig :)
Å imorn hör och häpna, blir det bugg igen, lycka! Maria och hennes Roy ska börja på steg 2 här i Karlstad så finns ingen ursäkt för mig längre att ligga på sofflocket. Känns dessutom väldigt passande att börja på steg två, har ju inte vart aktiv på fem år, konditionen är i botten och som vi alla minns Stephan tjata på Krattemasugnlägren, det är i grunderna man blir en bra dansare och de blir aldrig för gamla för att nötas!

So back to basics och obeskrivlig lycka för att få dansa igen :)

Marie, the hottest french-sweede ever :)

Love talking to you again, miss you like crazy! Get your ass over here very soon and I will show you the best parts with sweden and we both know what that means :)



Yepp, so that was just a short celebration only for you!
MISS YOU!


Bra kväll!

Igår blev en väldigt lyckad kväll trots min sega start! Fest hos Maria, urtrevligt, visit till nypremiären på Rumpan Bar och sen ner till Blue Moon Bar för att dansa loss den sista timmen :) 
 
Eftersom klantiga jag glömde kameran hemma är denna bild hämtad från Maria




Idag söndag, tid för reflektion och funderingar.




Åsa idag!

Alla ni som glömt bort att jag har namnsdag idag, här får ni en chans att gottgöra det resten av dagen :)

Tingelingelingetåget går...

Nån mer än jag som har en kaffebryggare som sprakar och smäller varje gång jag kokar kaffe? Blir nästan lite nervös... Så kaffe intas, en välbehövlig dusch är på g och jag ska förhoppningsvis bli människa till eftermiddagen.. Är så otroligt osugen på att göra nåt idag men man känner sig nästan tvungen. Maria har ju fest dessutom, de får man inte missa, hoppas bara hon hinner sluta vara grön i ansiktet till dess ;)

Hittade denna på youtube, har vart vår partyhöjare de senaste festerna, dock i en liten annan form, men i vilket fall får den mig att småle och kanske, ptja, bli lite pepp ändå!



Å nu kan vi en gång för alla klargöra att det heter Tingelingelinge tåget och inte Plingelingelinge tåget!

Hemmakväll

Idag ska alla flickorna till Sara å festa utom Åsa för hon ska dörren om sig låsa. Haha jaja jag vet, dålig!
Men jag ska iaf vara hemma har jag bestämt och spara mina slantar. Det ska städas,  diskas å det ska handlas så jag kan gotta mig i soffan ikväll med en schweizernöt.. Härligt :)

Å Mimmi gjorde mig sällis i soffan, å idol är ju faktikst mer underhållande än man kan tro, bra blev det!


Fredag

Å vart är du när jag behöver hjälp med att skruva ihop ikea möbler??

Nu skola, sen myskväll alldles för mig själv, sköönt! Har lite disk och städning och inredande att ta hand om.
Önskar jag fick vara hemma och äta mammas mat i helgen men så blidde det inte. Önskar också jag fick va nån annanstans och ha fredagsmys med tacos och film, men så blidde det inte heller. Så, fredag, here I come!

Trip till Ikea

Ibland säger en bild mer än tusen ord



Händiga kvinnor reder sig själva!
Storhandla på ikea och sen ta bussen hem, no problems! :)


Horror

Hjälp, vaknade en halvtimme innan klockan ringde med fruktansvärda mardrömmar. Och det var inte vilka mardrömmar som helst utan frisör mardrömmar. Frisören var en äcklig gammal gubba som schamponerade mitt hår sju gånger, klippte av det och glömde att slinga det och sen jagade mig genom stan. Haha vad får man allt ifrån? Mitt inre är tydligen lite nervös inför dagens klippning... Dags att gå till bussen... Hur ska det gå.... Hjälp....

Mmmm...

Klippa håret ska jag göra i morn, välbehövligt som Sara berättade för mig idag, haha uppskattar när mina vänner är raka :) Sen ska det tränas och åkas en tur till ikea, bäst man proppar sin lediga dag med så mycket aktiviteter som möjligt! Ogillar dock att ta bussen till ikea, saknar verkligen min lilla bil!

Hade en fantastiskt trevlig fika med Anna idag, många goda skratt blev det, vi ses inte ofta på tu man hand men när vi väl gör det är det alltid roligt :)

Nu är frågan om jag ska åka hem en sväng i helgen eftersom min bror som jag itne ser så ofta kommer hem i helgen med eller om jag ska stanna och festa med tjejerna.. Är ju lite less på det här med fest nu, eller?

Annars har jag bara en sak att säga, hoppa inte över middag två dar i rad oh ät popcorn i stället, ingen bra kombo! Saknar dock caramelpopcorn från Canada... De sockret visste vart det satt det...
 



Bilden kanske inte ser så lockande ut men det var gudomligt!


Lunchlyx

Vart uppe tidigt och lärt mig om designprocessen och nu sitter jag hos Mimmi och väntar på att hon ska tillaga mig lunch, lyxigt minsann! Sen lite runttittande på stan och ikväll fika med Anna, verkligen längesen o på tiden!

Ja det var allt för mig för tillfället, see ya!


Mys hos Saris

Det tar mig exakt två minuter att cykla till Sara, underbart! Så nu sitter jag i hennes soffa och knappar på datorn i stället för min. Allt blir ju trevligare när man är två :)

Idag har jag även inhandlat gymkort, Sats hade studenterbjudande så slog till och hoppas förkylningen släpper genast så jag kan börja imorn! Afrikansk dans bland annat ska provas..

Time to do some popcorn :)

Brämhults Juice

Idag tog jag mig till skolan, tack o lov, haha så roligt tycker jag det är i skolan nuförtiden och så tråkigt tycker jag det är att gå hemma! I vilket fall var det tur att jag gjorde det för idag blev vi indelade i de grupper vi ska arbete med hela hösten. Vi är en grupp på sex personer som har fått Brämhults Juice som uppdragsgivare. Känns otroligt spännande att se vad detta kommer leda till. Ska genast sätta igång och göra lite research :) Exakt vad vårt projekt kommer innebära är lite hemligt så det får jag komma till längre fram!



Oooohhh...

It speaks for itself, finally!



Tea time

Dels är jag förkyld - dels sympatiserar jag med min vän Hanna som precis flyttat till England



Själva teet har jag fått i en goodiebag från mitt nya jobb
Me like :)


Muntlig presentation no no..

Klev upp i morse, kände mig skaplig, tog en dusch, gjorde leverpastejsmackor och kollapsade på soffan. Kroppen sa nej nej tro in att du ska ha sån här energi inte! så var bara att inse att en skoldag var omöjlig och skicka mess till mina gruppkamrater att jag inte kunde komma till den muntliga presentationen. Precis när jag gjort det logga jag in på min mail för att skicka allt material de behövde som jag hade på min dator och då ser jag att vår fjärde medlem mailat att han hoppat av hela kursen för det var så mycket jobb. Så ptja, jag hoppas de kicka ass bara de två som var kvar vilket de säkert gjorde!

Så vad kan man hitta på för skoj hemifrån soffan mer än att plöja igenom alla dagssåpor?

In english please!

So, I got some complains about only writing my blog in Swedish, so now I do a little mix just for my foreign friends :) Althoguh, I expect you all to take courses in Swedish so you soon speak fluent and move here, because I miss you all!

So whats up in my life? If you have seen the pictures at least thats not in Swedish you might have notive the pink overalls we have in all pictures, the are mandatory when you welcome all the new students. For two weeks everyone party together and do a lot of fun stuff so that all the new student get to know new friends.
We call it nollning :) (means zeroing or something like that) 

We also have a big race on the river where all the different programs on the school competes against eachother and you have to build your own float!





Our float didnt do very well....

So talk to you later guys!
Lots of hugs!


Förkylningskur

Som jag nämnde vaknade jag upp med lite halsont och feber. Har inte blivit något bättre under dagen så har nu knatat iväg till affärn och inhandlat diverse förkylningsmedel.

Brämhultsjuice Jordgubb-Apelsin ( om ni inte provat den, gör det!)
Morötter
Dip att spacea till morötterna med
Kiwi (gul för en är godast)
Päron
Citron - till kvällsteet
Grovt bröd och leverpastej

Är iaf en start så dags att börja kurera så jag står på benen imorn för min muntliga presentation :)
Nu ensam mys-snor-gnäll kväll framför tvn!

Nödvändigt

Hemlisen jag prata om var att vi skulle överraska Maria och gratta henne för at hon fyllt år för läänge sen i somras. Men bättre sent än aldrig! Hon fick paket och smarrig kladdkaka och såklart sång :)

Å det var ju jättetrevligt och allting men sen blev det helt värdelöst och kasst när vi gick ut. Vad hände lixom? Tror aldrig det vart så dåligt ute på bmb, iaf inte på bra länge. Men i stället för att sörja gick jag och Maria hem till mig och åt kladdkaka, sen missa hon bussen så hon fick testa min nya extrasäng över natten :)

Tyvärr vaknade jag i morse med halsmandlar stora som pingisbollar och lite feber, hur har jag klarat mig utan att bli sjuk en nollning men sen när jag går utan halsduk en dag på stan blir jag sjuk direkt. Å jag som skulle börja träna imorn :( Nu blir det snabbkurering med honungste!!


Födelsedagsbarnet

     Hej till publiken


Elin styr upp dricklekar

Typ de enda på dansgolvet


Ljusstakar och solpuder

Jaha vad köpte jag på stan idag då, ett par ljusstakar och ett solpuder.. Haha jag lär verkligen ta mig ur "bara shoppa inredningsträsket" nu så jag kan få lite nytt i garderoben så jag slipper det här bekymret med att välja vad jag ska ha på mig för kvällen som jag har just nu :)

Efter att tagit en tur på stan med damerna blev det visst så att jag fick stå för förfesten ikväll för vi har bestämt att göra en liten hemlis, vilken jag kommer berätta om senare när den inte är hemlig längre! Så bäst att börja städa lite här nu!

Skönhetsömn

Inatt sov jag 12 timmar, känner mig som en ny människa idag. Ändå är inte allt som det ska idag, något fattas mig som Mattis i Ronja rövardotter skulle sagt!

Nu stan, shopping med alla flickorna, återkommer med resultatet senare!

En tröttis

Idag är jag trött så det slår. Har ingen röst och en liten huvudvärk. Det tackar vi Birka för, som tyckte det var absolut nödvändigt att köra lambo 15 gånger på toastmasters, som igår då var jag och Maria. För er som inte är inne i studentträsket så innebär lambo att man måste tömma hela sitt glas och vända upp och ner på det över huvudet medan alla sjunger en fin sång. Så ja det säger sig självt att det blev lite ostadigt. Men roligt var det :)

Idag har jag alltså vart lite trög men har ändå hunnit med en del, skola för grupparbete imorse och sedan luncha på stan med Saris och Elin följt av lite shopping, ett madonnalinne inhandlades :) Nu lite slapping på soffan och sen kvällsmys hos Sandra som bor nästan på krypavstånd av mig så ska nog orka ta mig dit!


Nu har overallen till slut lagts in på hyllan för sista gången!
( ehh pose tjejer?)


Jobb intro

Idag har jag vart på jobbintro och det var otroligt skoj. Så härligt det känns att tycka att ett jobb är skoj :) Så nu läser jag inte bara en otroligt givande kurs utan jag har också ett jobb som är skoj, kan nog leda till en bra höst det här :)

Igår var några av de bästaste flickorna här och vi mös i soffan men massa onyttigheter, underbart! Men på måndag inhandlas gymkortet! Därför är det bäst att unna sig lite denna vecka :) Man e ju alltid bra på sånt!  

Å ikväll är det final i So you think you can dance, mitt absoluta favoritprogram. tyvärr vet jag redan vem som vinner men vad gör det, de är så jäkla grymma att det är helt sjukt!

Näeppe, dags för middag!


Halv bounty

När det inhandlades Bounty i helgen upptäcktes till vår förvåning att det inuti den helt oöppnade förpackningen bara var en halv del. Nåt lär blitt fel i tillverkningen så bara ena delen av bountyn stängdes in i paketet. Sjukt skumt så nu ska bountyförpackningen sändas in till Masterfoods så får vi se om vi kan få en hel bounty eller två tillbaka!



RSS 2.0