I helgen ska det tävlas!

På lördag smäller det! Jag och älskling ska tävla tillsammans igen <3 Men den här gången är jag inte så nervös så jag håller på att spy så som jag var första gången. Men bara än så länge vill säga så håll era tummar och knän för oss på lördag!Övar mig!


Snart blir det byte av internetleverantör!

Om ni förresten tycker det är tråkigt att det blir så lite inlägg och bilder så tycker jag det med. Kära telia har inte lyckats få igång vårt internet i den nya lägenheten trots att vi anmälde det för två månader sedan så därför har jag ingen möjlighet att ladda upp bilder utan kan bara sno från andra. Hoppas på bättring snart så ni kan få se vår fina Spahelg i Bohuslän!


Jag har det så bra!

Efter att fått en boost av mina fina vänner i helgen känner jag mig ganska nöjd med tillvaron! Visst jag stressar som ett bi om dagarna mellan jobb, kurser och träningar och har lite sömnsvårigheter på nätterna men å andra sidan vet jag ju att jag trivs bättre när jag har mycket att göra än att dagarna aldrig tycks ta slut.

Så i helgen var jag alltså i Oslo och hade en helt fantastig dag och kväll. Först massa shopping (där vi för övrigt fick en utskällning av en manlig expedit på Zara för att vi hoppa in i ett provrum på herravdelningen, vad annars ska man göra när det är låång kö till damernas och ingen kö till herrarnas? Kund som kund tänkte man väl men icke, dessutom var det ingen som sa till oss när vi gick in utan först när jag skulle hämta en annan storlek till Elin och blev stoppad då han tyckte att hon borde klä på sig alla kläder igen för att byta provrum till damernas.) Haha blev en lång parantes det där, så ni förstår ju hur upprörd jag blev!

Efter shopping spenderade jag och Elin två timmar i soffan med att proppa i oss popcorn och bara snacka skit. Helt underbart att få lite girltalk! Sen gjorde vi oss vackra och begav oss till Lisa som hade inflyttningsfest. Ni ser själva hur vackra vi faktiskt blev!

Natten slutade såklart inte där utan vi fortsatte till nån klubb som vi tror hette Wu, då vi aldrig lyckades hitta något namn på ingången är vi fortfrandei tne ritkgit säkra på att det var där vi var. Väl inne dansade vi, och dansade och dansade. Och vi dansade som om ingen såg på, helt underbart!!

Kvällen avslutades med att jag somnade med kläder och smink på i Elin soffa. Bra kväll med andra ord!
Nu längtar vi efter Londonresan som är bokad och klar!

<3


Är det värt?

Vi går i köpa köktider. Inte lätt beslut att fatta alltså! Nu lyder frågan, är en högglanslucka verkligen värt 7000 kr mer än en vanlig slät lucka? Tänk så mycket man kan göra för 7000? Å andra sidan vill man ju inte gå och känna sig halvnöjd över sitt kök i ett antal år framöver heller. Vi kom fram till att det är värt! Så nu är frågan bara vilken bänkskiva vi ska ha??

Vem behöver pengar när man kan leva på kärlek?? Extra myckt kärlek ska det bli ihelgen med mitt födelsedagsbarn! Och nästa helg bär det av till Oslo för att mysa med mina fina tjejer! För att inte tala om Londonresan vi bokat i november!! <3

Idag fyller min absoluta favoritman år!Och det ska vi fira i dagarna tre! Idag blev det frukost på sängen och paket. Imorgon blir det kalas med familjen och på Lördag blir det resa till hemlig ort som jag har styrt upp åt honom!

Berättar mer sen vad vi hittade på så jag inte spoilar överaskningen :)


Bra dag på jobbet!

Lyckades inte lägga in bilden rätt med mobilen men ville iaf visa vilken söt bukett jag fick av en kund idag.
Känns skönt att man ibland faktiskt lyckas hjälpa till och att någon uppskattar det!RSS 2.0